Nihat Kahveci'den Galatasaray'a sert uyarı: "Bu yapılmaz ama ya..."

28.08.2024 - 01:30 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 08:23

Galatasaray, Şampiyonlar Lig play-off turu ikinci maçında Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Eski futbolcu Nihat Kahveci mücadeleyi değerlendirdi

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a sert uyarı: "Bu yapılmaz ama ya..."

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında İsviçre temsilcisi Young Boys'a elendi ve Devler Ligi'nde veda etti. Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulundu.

"Real Madrid'i destekleyeceğim"

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından hiçbir temsilcimizin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olması üzerine konuşan Nihat Kahveci: "Biz artık bu sene Şampiyonlar Ligi’nde Arda Güler’li Real Madrid'i destekleyeceğiz. Çünkü Şampiyonlar Ligi’nde bu sene yokuz.

Bu maç Okan Buruk'a yazmaz

Bu maç sadece teknik direktör Okan Buruk'a yazmaz. Başkanından malzemecisine kadar herkese yazar. Galatasaray’ın eksikleri geçen seneden belliydi. Bu maçta yapılan transferleri herkes gördü. Takım bağırıyor 'sol bek, sağ bek ve sekiz numara' diye. Bugünün manevi kaybı inanılmaz seviyede. Yazık oldu kahrolduk.

Young Boys, Galatasaray'ı eleyememeli

250-230 milyon Euro’luk takım kurduk Şampiyonlar Ligi’nde yokuz. Niye kuruyoruz o zaman bu kadar pahalı takımları? Bu kadar borç varken niye kuruyoruz? Her sene Real Madrid’i destekleyelim her sene kupayı da alıyor hiç stres yaşamayalım. Allah’tan seneye şampiyon olan takım direkt gidiyor. 2 maçta 4 gol yiyip 10 net pozisyon verilmez Galatasaray! Young Boys, Galatasaray’ı eleyememeli ya!" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler