Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza oruç eleştirisi

Cem Ergün
17.03.2024 - 18:55 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 23:37

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti. Sarı-Kırmızılıların performansını NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza oruç eleştirisi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ve Galatasaray arasındaki gol düellosunu 4-3'lük skorla Sarı-Kırmızılılar kazandı. Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, Cim Bom'un galibiyetini NutSpor YouTube kanalında değerlendirdi. Fernando Muslera'nın performansını eleştiren Kahveci, maçın yıldızlarından Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı. İşte Nihat Kahveci'nin tüm açıklamaları...

Kötü oynasa da kazanıyor

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın galibiyetini şu sözlerle yorumladı: "Galatasaray kötü oynasa da kazanmayı biliyor. Bugün bunu gösterdi. Ama maç 3-2 olduğunda, bu maç 3-3 bitsin mutlu oluruz diyen oyuncular vardı. Oradan 4-3'lük galibiyet almayı başardı Galatasaray."

Bu nasıl bir ruh hali?

Nihat Kahveci, mücadelde 2 kez Kasımaşa ağlarını havalandıran, 1 penaltı kaçıran ve 1 kez de kendi kalesine gol atan Mauro Icardi'yi şu sözlerle övdü: "Galatasaray'a 9 günlük dinlenme iyi gelmiş. Galatasaray maçları çevirebiliyor. Icardi penaltı kaçırınca ben ne yaptım demiyor hemen gol atıyor. Bu nasıl bir ruh hali? Icardi, bugün maçın yönetmeni benim dedi. Bu maç unutulmayacak."

"Evindeki yatak odası gibidir"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın bugünkü performansını da değerlendiren Kahveci, "Muslera, kale alanı evindeki yatak odası gibidir. Bir kere dokunulmazsın. Orası senin. Ben Muslera'yı her zaman överim ama bugünkü hatasını da söyleyeyim. Galatasaray'ın en kötülerinden biriydi." dedi.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: Sahadan ceset mi çıkması lazım?
Habere Git

"Oruç tutmaması gerektiğini düşünüyorum"

Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'nun Kasımpaşa maçındaki performansı hakkında ise, "Kerem Aktürkoğlu, ben seni 1 maç övüp 2 maç eleştirmekten yoruldum. Bugün sahada yoktu. Çok kötüydü. 'Oruçlu mudur?' deniyor, yazılıyor. Ben bilmiyorum ama bana göre yanlış. Sen 25-30 milyonun bir şey beklediği bir oyuncusun. Fiziki bir iş yapıyorsun. Su eksikliği sağlığını etkileyebilir. Ben futbolcuların maç günü oruç tutmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama tutuyor mudur bilmiyoruz tabii." ifadeleri kullandı.

Hakem kararlarını yorumladı

Kahveci, mücadeledeki hakem kararları hakkında ise şu yorumu yaptı: "Kritik pozisyon olarak bugün tek bir pozisyon var. O da Zaha'ya verilen penaltı ve sonrasındaki kırmızı kart. Pozisyon penaltıydı. Topla oynama ihtimalin yoksa da kırmızı kart diyor kural. Hakem Kasımpaşa'dan aldı Galatasaray'a verdiler diyorlar ama öyle bir maç izlemedik. Öyle bir maç değildi."

Senin için hazırladığımız haberler