Nihat Kahveci’den Jose Mourinho’ya: Fred yok diye de mazeret üretmemeli

11.08.2024 - 00:39 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 00:43

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Nihat Kahveci, Fenerbahçe ve Jose Mourinho hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar ….

Nihat Kahveci’den Jose Mourinho’ya: Fred yok diye de mazeret üretmemeli

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında Adana Demirspor'u sahasında 1-0 mağlup etti. Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında Sarı-Lacivertlileri değerlendirdi.

‘’Mourinho, Fred yok diye de mazeret üretmemeli’’

Fred’in Türkiye’ye gelmiş en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu söyleyen Nihat Kahveci devamında, ‘’ Fred çok büyük bir oyuncu, Ülkemize gelmiş en iyi orta sahalardan biri. İşin ofansını da defansını da iyi yapıyor. Fenerbahçe Fred’i arar tabi ki ama koskoca Fenerbahçe ve Mourinho’da Fred yok diye de mazeret üretmemeli ‘’ şeklinde ifade etti.


‘’Mourinho’yu çözene kadar bize bir iki ay lazım’’

Jose Mourinho’nun orta saha rotasyonu için Bertuğ’u tercih etmesi üzerine Nihat Kahveci, ‘’Mourinho enteresan bir adam. Kime ne zaman şans verecek belli değil. Krunic’i Lugano maçlarında oynattı.1’inci ve 2’nci Lugano maçlarında Kötü oynadı sonraki 3. Maç gene oynattı. Mourinho’yu çözene kadar bize bir ay iki ay lazım galiba’’ ifadelerini kullandı.


Mourinho'dan Fred yorumu

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Adana Demirspor maçı öncesinde yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Fred hakkında şu ifadeleri kullandı: "Fred'i özlediğimi söyledim çünkü eşsiz bir oyuncu. O yokken daha farklı bir düzende oynuyoruz. Kısa oyun kurulumunda, geriden oyun kurarken çok iyi bir oyuncu. Sol ayaklı ama sağ ayağını da çok iyi kullanıyor. Ancak bunları 'ağlayarak' söylemiyorum. O yokken de kadromuzda çok kaliteli oyuncularımız var, bütün oyuncularıma güveniyorum."

Senin için hazırladığımız haberler