Nihat Kahveci'den maçın ardından yıldız futbolcuya: "Kaseti al, sakla"

25.10.2024 - 08:48 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 08:56

Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Fransız ekibi Olimpik Lyon'u deplasmanda 1-0 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den maçın ardından yıldız futbolcuya: "Kaseti al, sakla"

AJANSSPOR - HABER

Kontraspor youtube kanalında Lyon - Beşiktaş karşılaşmasını yorumlayan Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların ilk yarıdaki oyununu eleştirirken kaleci Ersin Destanoğlu'ndan övgüyle bahsetti. İşte Kahveci'nin açıklamaları:

"Bize, zor kolay!"

Futbol tarihine geçen bir maç. Ajax deplasmanında yenil, Frankfurt'a iyi oynayıp yenil, belki bu maçta bir gram umut yok ama git deplasmanda yen. Bize, zor kolay! Gedson ayağına sağlık, helal olsun.

"İlk yarıyı izlerken utandım"

Bu isimlerle bu kadar aciz futbolu kabul edemem. Bu nasıl bir futbol dedim ya. İleride top tutum 2-3 pas yapamaz mı dedim. İlk yarı gerçekten utandım. Bu maç 6-3, 9-3 bitebilirdi. Futbol da böyle bir şey sonuç olarak kazandık. Saçı siyah olan beyazlamıştır. Hayatımda böyle bir Beşiktaş görmedim.

"Ersin bu maçın kasetini sakla"

Beşiktaş, ikinci yarı daha derli toplu oynadı. Ersin; bu maçın kasetini al sakla, torununun torunları izlesin. Kaç tane top çıkardı Ersin. Valla helal olsun. Bir daha böyle bir maç oyna Lyon'la 7-1 biter. Beni üzen burası.

Senin için hazırladığımız haberler