Nihat Kahveci: "Cristiano Ronaldo ile antrenman yapıyordu"

03.07.2024 - 00:53 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 01:03

Nihat Kahveci, Türkiye'nin EURO 2024'te Avusturya'yı mağlup ettiği maçta muhteşem bir performansa imza atan Millilerimize övgüler yağdırdı. İşte Kahveci'nin değerlendirmeleri...

Nihat Kahveci: "Cristiano Ronaldo ile antrenman yapıyordu"

AJANSSPOR HABER

A Milli Takımımız, son 16 turundaki rakibi Avusturya'yı Merih Demiral'ın iki golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Millilerimiz, bu sonuçla çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu.

Türkiye'nin, Avusturya karşısındaki galibiyetini Kontraspor YouTube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, yıldızlarımıza da övgüler yağdırdı. Detaylar...

"Eleştireceğimiz hiç kimse yok"

Nihat Kahveci, Türkiye'nin Avusturya karşısındaki performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Eksik parçaları maçlar ilerledikçe tamamlıyoruz. Bugün de üst nokta mücadele oldu. Defansif anlamda eleştireceğimiz hiç kimse yok. İleride daha iyi paslar atmalıydık diyebiliriz ama Avusturya'ya iki gol attık daha ne isteyelim? Bir doksan dakikamız daha var!"

"Cristiano Ronaldo ile"

Kahveci, karşılaşmada Türkiye'nin iki golünü de kaydeden Merih Demiral'ı şu sözlerle övdü: "Merih hem ayağıyla attı hem kafasıyla attı. Nasıl sıçradı öyle? Cristiano Ronaldo ile antrenman yapıyordu... Bilerek vurdu. Arda da oraya muhteşem kesti gerçekten."

"Kariyer maçını oynadı"

Sözlerine devam eden Nihat Kahveci, "Kimsenin tahmin edemeyeceği bir oyun. Merih iki gol attı. Kötü oynadığında kötü oynadı dedik ama iyi oynadığında da hakkını vereceğiz. Kariyer maçını oynadı." dedi.

"Arda, bu seviyede ayakta durabileceğini gösterdi"

Kahveci, Milli yıldızımız Arda Güler'in performansına da değindi. Arda'nın fizik olarak ayakta kalabildiğini kaydeden eski milli futbolcu, "Arda'nın top kayıpları oldu mu? Oldu. Ama Arda, bu seviyede fizik olarak nasıl ayakta durabileceğini gösterdi. özellikle ilk yarıda topu tutup takıma nefes aldırdı mı? Aldırdı. Koşma isteği, arzusu benim çok hoşuma gitti." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler