Nihat Kahveci'den o isme övgü: ''Galatasaray elinde tutamaz''

Ali Bozkurt
18.02.2024 - 23:49 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 23:53

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Mücadeleyi NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den o isme övgü: ''Galatasaray elinde tutamaz''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın ve oyuncuların performansını NutSpor'da Nihat Kahveci değerlendirdi.

"Galatasaray fişi çekti, kimse de takamaz"

Galatasaray'ın Ankaragücü galibiyetini değerlendiren Nihat Kahveci, "1 haftadır zemin konuşuyoruz. Bugün zemin top oynamaya elveirişliydi ama. Galatasaray 15 dakikada fişi çekti. O fişi bir daha kimse takamaz. Ben Tete'yi ilk defa bu kadar hırslı gördüm. Kerem Aktürkoğlu bugün 10 üzerinden 8'di. Orta sahada Torreira yok ama sorun değil. Bugün aradı mı Galatasaray? İşte elinde olanlara konsantre olmak çok önemli." dedi.

''Galatasaray, Davinson Sanchez'i zor tutar"

Galatasaray stoperi Davinson Sanchez'i de öven Kahveci, "Davinson Sanchez'e bize stoper dediler ama 4,6,8,10 ve 9 her yerde oynuyor. Ne ara oralara gidiyor ben anlamıyorum. Galatasaray, Davinson Sanchez'i elinde zor tutar. Hele Uefa'da çeyrek final, yarı final yaparsa zor tutarlar bu performansla." ifadelerini kullandı.

"Bu nasıl bir atletizm?"

Nihat Kahveci, Barış Alper Yılmaz'ı ise şu sözlerle övdü: "Bana bir kişi Barış Alper ile ilgili kötü bir şey desin. Sabaha kadar konuşalım. Ne yiyor ne içiyor bu nasıl bir atletizm? Çok enteresan. Bir gün sağ bek, bir gün sol ve bir gün sağ ön her yerde." 

"Kazımcan şu an yıkılmıştır"

Kazımcan Karataş'ın ıslıklanmasını da yorumlayan Kahveci, "Kazımcan bugün çok kötü oynadı. Rezil oynadı hatta. Diğer isimler çok mu iyi oynadı? İyi olsa zaten Köhn alınmazdı. İyi olsa Barış Alper orada oynamazdı. Her futbolcu sahaya çıktığında iyi oynamak için oynar. Üzülüyorum bu çocuklara. Kazımcan şu an yıkılmıştır." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler