Nihat Kahveci'den olay yorum: "İkisinin de pasaportunu iptal ederdim"

Cem Ergün
29.02.2024 - 23:34 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 08:48

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenilerek elendi. Mücadeleyi NutSpor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

Nihat Kahveci'den olay yorum: "İkisinin de pasaportunu iptal ederdim"

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Sarı-Kırmızılıların performansını ve oyuncularını NutSpor YouTube kanalında eski milli futbolcu Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte Kahveci'nin yorumları...

"Vinicius'un hiçbir katkısı yok"

Nihat Kahveci, Galatasaray'lı Tete ve Vinicius'un performansını şu sözlerle eleştirdi: "Ben Brezilyalı olup bu kadar kötü şut atan görmedim. Mesela Tete, vuruyor kaleci, vuruyor aut. Vinicius oyuna girdi ben sahada görmedim. Brezilya Futbol Federasyonu olsam marka imajına zarar veriyorlar diye Brezilya pasaportunu iptal ederim ikisinin de. Vinicius'un hiçbir katkısı yok."

"İyi ki Icardi var..."

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Arajntinli yıldızı Mauro Icardi'nin önemini ise şu sözlerle anlattı: "Haftasonu ligde çok kritik bir maça çıkacak Galatasaray. Okan Buruk bugünkü forvet performanslarını görünce iyi ki Icardi var diyordur. Ona ne kadar ihtiyaçları olduklarını bugün gördüler. Bu kadro her şartta bugün 1 gol atmalıydı."

"Köhn çok iyi oynuyor"

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn hakkında Nihat Kahveci, "Köhn'ü yine beğendim. O nasıl bir füzeydi? Şutunda direk kırılıyor resmen. Ofansif olarak çok iyi futbolcu. Geldiğinde de forvet mi bu demiştik. Ortaları da iyi. Köhn çok iyi oynuyor." ifadelerini kullandı.

"Ligi kazanamazsan yanarsın"

Kahveci, Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda elenen Galatasaray için, "Ligi alamadığında kimseye açıklayamazsın. Kupada elendin, Avrupa'da kupa alıcam dedin ve elendin. Bunun bedeli çok ağır olur. Ligi kazanamazsan yanarsın." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler