Nihat Kahveci'den sert eleştiri: Bu Vida, uymadı!

22.04.2018 - 21:03 | Son Güncellenme: 22.04.2018 - 21:03

Nihat Kahveci'den sert eleştiri: Bu Vida, uymadı!

Nihat Kahveci, Ali Ece, ve Oğuz Çetin, Beşiktaş'ın Vodafone Stadyumu'nda Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Tivibu Spor'da konuşan üç futbol adamı, gündem belirleyici tespitler yaptı. 

İşte detaylar...

'Bu Vida, bu deliğe uymadı'

Beşiktaş'ın galibiyetini değerlendirerek sözlerine başlayan Nihat Kahveci, "Beşiktaş çok hırslı başladı. İlk 20 dakikada rakibini boğdu. Negredo golü attı fakat golden sonra takımı 10 kişi bıraktı. Babel ve Oğuzhan yoktu! Negredo ve Vida sahada yoktu. Vida, Lens olma yolunda ilerliyor. Talisca büyük bir futbolcu. Adriano'ya attığı uzun pas muazzam. Quaresma belki de taraftarların 'Bırak serbest vuruşu Talisca kullansın' seslerini duydu sanırım ve o öz güvenle harika bir gol attı. Bu 3 puan Şenol Hoca'ya güzel bir armağan oldu. Babel ve Oğuzhan sahanın kötüsüydü. Bu Vida, bu deliğe uymadı" ifadelerini kullandı.

'Murat Yıldırım'ın hareketi her yerde kırmızı kart'

Nihat Kahveci'nin yorumlarına katıldığını belirten Ali Ece, "Nihat'ın söylediklerine katılıyorum. Lens ve Vida'da aynı sorun var. İkisi de Beşiktaş'ın oyun modeline uymuyor. Murat Yıldırım'ın Quaresma'nın göğsüne gelen kramponu, İtalya'da kırmızı kart, İngiltere'de kırmızı kart, Brezilya'da, Zimbabve'de kısacası insanların futbol oynadığı her yerde kırmızı kart" dedi. 

Erol Bulut'a sert sözler

Oğuz Çetin ise sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu eleştirileri yaparken rakibimin durumunu unutmamak lazım. Oyun mu, skor mu ? Bence bu saatten sonra skor önemli. Rakip oynatmamayı düşündü. Devre arasında Cenk gönderilmeseydi, ne Vagner Love ne de Negredo olurdu. Cenk oynardı ve ligde durum çok farklı olurdu. Bu dört takım içerisinde en fazla taktiri hak eden Başakşehir. Ne taraftarı ne de basını var. Biz futbolun içinden gelenler iyi biliyoruz ki, bazı maçlara göre motivasyon oluşabiliyor. Erol Bulut, son 5 hafta, Beşiktaş'a puan kaybettirirsen prestij kazanacaksın. Mücadeleni böyle yap ama suskun kal en azından, onu da beceremiyorsun"

'Talisca'nın bonservisi alınmalı'

Talisca'dan övgü dolu sözlerle bahseden Ali Ece, "Beşiktaş yarın Talisca'nın 21 milyon Euro bonservis bedelini ödemeli ve KAP'a bildirmeli. Beşiktaş, Talisca'yı en az 30 milyon Euro'ya satar. Martin Škrtel, Türkiye'de hakkı verilmeyen stoper. Erol Bulut'un açıklamalarına katılmıyorum, Erol Bulut sanırım başka bir maç izlemiş" şeklinde konuştu.  

'Erol Bulut'un açıklamaları enteresan'

Talisca ve Gomis'ten övgü dolu sözlerle bahseden Nihat Kahveci, "Talisca, Belhanda'nın yerine Galatasaray'da olsaydı Sarı-kırmızılılar 8-9 puan öndeydi. Gomis'i Beşiktaş'a koysak, Beşiktaş öndeydi. İki takımdaki eksikler için söylüyorum. Galatasaray, yeni kurulmuş ve şu anda lider tebrik etmek lazım. Fenerbahçe'de,  başkanlık süreci var ama şampiyonluğa çok yakın tebrik etmeek lazım. Beşiktaş ve Başakşehir'i de tebrik etmek lazım. Çok güzel bir lig oluyor. Eksikler var mı? Var.  Şu ara çok meşhur bir dizi var, La Casa... diyeyim gerisini biliyorlar. 2 sezon 6 bölüm falan oynandı, kestiler. Bu hafta öyle bir bölüm geliyor, Galatasaray - Beşiktaş derbisi. Erol Bulut'un açıklamaları çok enteresan" açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler