Nihat Kahveci'den sert eleştri: "Resmen fiyasko! Jelert ve Sara..."

28.08.2024 - 02:01 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 02:13

Galatasaray'ın Young Boys'a yenilip Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci sarı-kırmızılı takımı değerlendirdi. Detaylar...

Nihat Kahveci'den sert eleştri: "Resmen fiyasko! Jelert ve Sara..."

AJANSSPOR HABER

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys ekibine 2 maçta da yenildi ve turnuvaya veda etti. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulundu.

"Berkan, Köhn'den daha iyi"

Galatasaraylı futbolcuların performansını değerlendiren Kahveci: "İlk yarıda Batshuayi, Icardi'ye göre daha hareketliydi. Kerem Aktürkoğlu ilk yarıda etkisizdi ikinci yarıdada gerekli olmayan çalım denemeleri yaptı. Berkan Kutlu oyuna girdikten sonra çok iyi işler yaptı. Köhn’den çok çok daha iyi oynadı bana göre.

Kerem dedi ki

Kerem Demirbay ise resmen Okan Buruk'a seslendi ve 'Bu Sara'yı neden aldınız? Bundan sonra benimle oyna hocam' dedi.

Fiyasko!

Galatasaray Jelert ve Sara'yı transfer etmese bundan daha da kötü oynamazdı. Geçen seneki kadro olsa bugün daha iyi oynardı Galatasaray. Jelert ve Sara bugün Galatasaray’ya ne verdi mesela? Resmen transfer fiyaskosu. ben Galatasaray’a yakıştıramadım. Icardi saçını kestirdi konsantre oldu sandık kestirmeseydi keşke belki sarı saç daha şanslı gelirdi. Ben bu kadar kötü Galatasaray beklemiyordum. Tek kelimeyle yazık! Savunulacak hiçbir tarafı yok. Elendiği takım Yong Boys, bu sene daha kendi liginde galibiyet alamamış" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler