Nihat Kahveci'den Siebastian Szymanski iddiası

28.10.2024 - 08:51 | Son Güncellenme: 28.10.2024 - 09:03

Yorumcu nihat kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Bodrum FK'yı 2-0 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Siebastian Szymanski iddiası

Kontraspor Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Bodrum FK galibiyetini yorumlayan konuşan Nihat Kahveci, Trabzonspor maçı öncesi de çarpıcı bir öneride bulundu.

İşte Kahveci'nin yorumlarından öne çıkanlar:

Bu sene Fred formsuz. İsmail-Amrabat ikilisi bu maçta işini iyi yaptı. Mourinho, Szymanski'yi dinlendirdi. Büyük sürpriz oldu bana. Mourinho'nun onu kesmesi Fenerbahçe'nin hayrına olmuş gibi. Saint Maximin'in yaptığı dönüşleri, ben şu an dönmeye çalışsam bir ay yürüyemem! İnanılmaz dönüyor, çok çabuk. Son pasları da daha iyi yapsa elde tutamazsın zaten.

"En-Nesyri ve Szymanski 11'de başlar"

En-Nesyri attığı gollerle özgüven kazandı. Trabzonspor maçında 11 başlayacağını düşünüyorum. Arkasında da Szymanski oynar. Amrabat- Fred olur arkalarında da. Defans dörtlüsüne dokunmaz. Tadic 11'e döner, sol önde de Saint-Maximin oynar.

"Fenerbahçe'ye hiç yakıştıramadım"

Livakovic ve Fenerbahçe defansı rahat bir maç çıkardı. Ama bu kadar hücumcunun olduğu maçta 2-0 az kaldı. 2 farklı skoru 55'te yakalamışken ofansif anlamda daha fazla pozisyon ve gol beklerdim. Ligde Fenerbahçe'nin topa sahip olma oranı yüzde 49.9. 50 bile değil. Fenerbahçe gibi bir takıma hiç yakıştıramadığım bir istatistik.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na çağrı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında geçen seneki olaylar bu sene olmasın. Sahanın içi ve dışındaki olayları konuşmayalım artık. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da maça gitsin. Gözükmek önemli. Trabzon'da ağırlığı olan bir isim. Gollü, pozisyonlu hak edenin kazandığı bir maç olsun. Bu maçta da gerginlik olacak ama ölçüsü kaçmasın.

Senin için hazırladığımız haberler