Nihat Kahveci'den Van Bronckhorst'a: "Ne yapıyorsun hoca"

22.09.2024 - 23:19 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 23:27

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Eyüpspor'u yendiği maçı yorumlayan Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlıların Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında konuştu.

Nihat Kahveci'den Van Bronckhorst'a: "Ne yapıyorsun hoca"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Kontraspor YouTube kanalında Siyah-Beyazlı takımı değerlendiren Nihat Kahveci, Giovanni van Bronckhorst'un hamleleri hakkında konuştu. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Beşiktaş değerlendirmesi

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Eyüpspor galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi: "Rashica, 'Artık gol at' denen bir zamanda Beşiktaş Rashica'nın golüyle öne geçti. Sonrasında o kadar net pozisyona girdi mi? Hayır. 1-0 ilerlediği sürece Eyüpspor'da da etkili oyuncular var. Büyük takım görmüş oyuncular var."

"Kariyer sezonunu yaşıyor"

Sözlerine devam eden Nihat Kahveci, "Etrafında iyi oyuncular olunca Rashica tam takım oyuncusu. Geçen sezonki takımda dikkat çekmedi ama şimdi Rafa Sİlvalı, Immobileli kadroda o da kendini buldu. Svensson mesela kariyer sezonunu yaşıyor. Bence çok iyi bir pozisyon geçiriyor. Tam görev adamı. Rashica da öyle" şeklinde konuştu.

"Ne yapıyorsun hoca"

Nihat Kahveci, Giovanni van Bronckhorst'un maç içerisindeki hamleleri hakkında ise şunları söyledi: "Immobile'ye dokunamıyor. Maç 1-1. Rafa'ya dokunamazsın. Ne yapıyorsun hoca derler. Rashica iyiydi. Gedson da iyiydi. O yüzden tek değişiklik Musrati ve Semih oldu. Şu anda da Beşiktaş taraftarı iyi ki Immobile'yi almadı penaltıyı gole çevirdi diyordur."


"Bekleneni veremiyor"

Musrati'nin performansını eleştiren Kahveci, "Musrati bir türlü bekleneni veremiyor. Ben sahada izlerken işte budur, bunun için alındı diyemiyorum bir türlü" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler