Nihat Kahveci'den yeni transfere: "Böyle oynarsa nefes aldırmazsın"

14.09.2024 - 22:36 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 22:56

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-0 yenmeyi başardı. Galatasaray'ı yorumlayan Nihat Kahveci, yeni transferlerden Gabriel Sara'yı övdü.

Nihat Kahveci'den yeni transfere: "Böyle oynarsa nefes aldırmazsın"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar, rakibi 5-0 mağlup etti ve bir maç eksikle 12 puana ulaştı.

Galatasaray'ın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar...

"Osimhen'i hoca bilerek tuttu"

Galatasary'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı yıldız Victor Osimhen'den bahseden Nihat Kahveci, "Osimhen'i hoca bilerek tuttu. Maç ritmi kazansın diye. Takım oyuncusu olmasını, egoist olmamasını ben beğendim. Paslar dağıtıyordu. Torreira'ya da hiçbir şey demiyorum. Çok beğeniyorum. Mertens'e de güzel bir pas verdi. Ancak bu kadar güzel bitirilebilirdi. O pozisyon" şeklinde konuştu.

"Ben ilk maç performansını beğendim"

Sarı-Kırmızılıların bir diğer yeni transferi Ismail Jakobs'tan da övgüyle bahsede Kahveci, "Bu arada Jakobs'u, tabii ki rakip Rizespor ama sahanın içerisinde nerede duracağını, ne zaman çıkacağını bilen biri olarak gördüm. Ben ilk maç performansını beğendim. İleride kesmiş olduğu toplarla da işin o tarafını da yapabildiğini gösterdi. Defansif olarak da aksiyonları vardı fakat rakip de Rizespor'du unutmamak lazım" dedi.

"Böyle takımlara karşı nefes aldırmazsın"

Nihat Kahveci, Çaykur Rizespor karşısında 1 gol ve 2 asistlik performansıyla yıldızlaşan Gabriel Sara'dan şu sözlerle bahsetti:

"Sara Milli takım arasından önceki performansıyla eleştiriliyordu. Bu Sara'yı biz önde gol atan, asist yapan bir oyuncu olarak aldık derken bugün kesmiş olduğu nokta atışı ortalar, atmış olduğu gol... Bugün yeri geldi Sara gitti Torreira tek kaldı, yeri geldi tam tersi oldu. Böyle oynadığın an böyle takımlara karşı nefes aldırmazsın."

Senin için hazırladığımız haberler