Nihat Kahveci'den Youssef En-Nesyri eleştirisi: "Cenk'i bile..."

15.09.2024 - 19:44 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 20:00

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçı Kontraspor'da Nihat Kahveci yorumladı. Kahveci, Youssef En-Nesyri'yi eleştirdi.

Nihat Kahveci'den Youssef En-Nesyri eleştirisi: "Cenk'i bile..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı Allan Saint-Maximin ve Dusan Tadic'in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertli takımın performansını Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi.

"Fenerbahçe'de pozisyon yok"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısındaki performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Oosterwolde, Mert Müldür orta sahayı geçmedi. İsmail dinamoydu. İzlanda maçında da müthiş oynadı aynen devam ediyor. Ama Fenerbahçe'nin ofansında ikinci yarı İrfan girdi, Dzeko girdi, 2-0 Kasımpaşa yükleniyor, 'Önde top tutarsın' dediğimiz Fenerbahçe'de pozisyon yok."

"Bu kadarını beklemiyordum"

Sözlerine devam eden Kahveci, "Beklenilen oyun yoktu. 35'ten 90'a kadar beklenen oyunu görmedim. Ön tarafta hiçbir etkinlik yok. Bu kadarını beklemiyordum" dedi.

"Bu bizim Sevilla'da izlediğimiz En-Nesyri değil"

Kahveci, Fenerbahçe'nin Sevilla'dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri'nin performansını ise şu sözlerle eleştirdi: "'En-Nesyri 11 oynadı' dediler. Bilmiyorum gören var mı? Bu bizim Sevilla'da izlediğimiz En-Nesyri değil. Koştu mu? Koştu. Ama önde bir top tut. Dzeko bu En Nesyri'nin yanında 4 kere oynar. Cenk'i bile ondan önce oynatırım. Dzeko'yu 11'e yazarım, Cenk'i onun yerine yazarım. Çok hantal gördüm."

Senin için hazırladığımız haberler