Nihat Kahveci'yi çileden çıkarttı: "Bir daha stada almayın!"

13.08.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 10:55

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille ile 1-1 berabere kaldı ve Devler Ligi'ne veda etti. Nihat Kahveci, "Bu senenin en iyi robotu" diyerek ilginç bir yorumda bulundu.

Nihat Kahveci'yi çileden çıkarttı: "Bir daha stada almayın!"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 2-1 mağlup olduğu Lille'i bu kez sahasında ağırladı. Sarı-Lacivertliler, uzatmalara giden karşılaşmanın son dakikalarında penaltıdan yediği golle Fransa ekibiyle 1-1 berabere kaldı ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Fenerbahçe'nin performansını Kontraspor YouTube kanalında değerlendiren Nihat Kahveci, ilginç bir yorumda bulundu. Detaylar...

"Bu kadar yorulduğum bir maç hatırlamıyorum"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin performansı hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bu kadar pozisyona giriyorsun, kendi kalesine gol attırdın. Gönül isterdi ki o kadar pozisyondan biri gol olsun. Son dönemlerde bu kadar yorulduğum bir maç hatırlamıyorum. Maça iyi de başladık."

"Mourinho maçı iyi okudu"

"Mourinho maçı iyi okudu, iyi yönetti ama talihsiz bir an top Oosterwolde'nin eline çarptı ve Fenerbahçe elendi."

"Fenerbahçeli olmak çok zor"

"Fenerbahçeli olmak çok zor. Böyle elenilemez. Daha ne yapacaksın? Ne kadar pozisyona gireceksin? "

"Beklentimin ötesinde bir Fenerbahçe vardı"

Ferdi Kadıoğlu ve Fred'in olmayışının Fenerbahçe'yi etkilediğini kaydeden Kahveci, Sarı-Lacivertlilerin forma giyen yıldızları hakkında ise şunları söyled: "Öncelikle Ferdi bu senenin üretilmiş en iyi robotu. Fred ile olmayışları maçı da etkiledi. Oyuna giren Samuel, İrfan Can etkiliydi. Yeri geldi Szymanski ve Bertuğ... Mourinho daha hazır değiliz diyordu ben bu oyunu beklemiyordum beklentimin ötesinde bir Fenerbahçe vardı."

"Bu transfer bana gerçekleşecek gibi geliyor"

Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın gündeminde olan Ferdi Kadıoğlu hakkında Kahveci, "Ferdi için 35 milyon Euro gibi bir para konuşuluyor. Artık Şampiyonlar Ligi de yok. Bana bu transfer gerçekleşecek gibi geliyor." şeklinde konuştu.

"O taraftarı Kadıköy'e değil, Türkiye'de hiçbir stada girmemeli"

Chevalier'e atılan yabancı madde sonrası Sevilla maçını hatırlatan Nihat Kahveci, "Tribün çok iyidi. Son yıllardaki en iyi tribün performansıydı. Taraftar önemli dedik. Bir Sevilla maçı yaşadık bu statta. Kim attı onu? O taraftarı Kadıköy'e değil, Türkiye'de hiçbir stada girmemeli. Bütün kameralardan tespit edilmeli. Herhangi bir stada alınmamalı" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler