Nihat Özdemir: "2020 Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz"

11.09.2019 - 02:39 | Son Güncellenme: 11.09.2019 - 02:39

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Moldova maçının ardından TRT Spor'un sorularını yanıtladı. Nihat Özdemir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Türkiye için güzel bir gece oldu. Andorra maçında biraz üzülmüştük. Burada çok önemli bir galibiyet aldık. 4-0'lık farklı bir skorla kazandık. Arnavutluk'tan gelen haber bizi sevindirdi. Rakibimiz İzlanda kaybetti. İnşallah gruptan çıkacağız ve 2020 Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz.

 Özdemir, "Türkiye için güzel bir gece. Andorra maçında biraz üzülmüştük. Ama çocuklarımız burada maçın başından sonuna kadar çok iyi bir futbol ortaya koyarak neticeye gittiler. 4-0 gibi çok önemli bir galibiyet aldık. Her maç zor, Andorra maçında bunu gördük. Son dakikalarda gelen gol bizim için moral olmuştu. Bu maçta zor olabilirdi ama farklı bir neticeyle ülkemize dönüyoruz. Tabii aynı zamanda Arnavukluk'tan gelen haber de bizleri mutlu etti. En büyük rakibimiz olan İzlanda'nın mağlup olması bizim için çok büyük avantaj oldu. Daha işimiz bitmiş değil ama bu akşam alınan neticelerle gruptan çıkma şansımız artmıştır. İnşallah gruptan çıkacağız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Türk Milli Takımı katılmış olacaktır. Bu gece güzel bir geceydi. Türk futbolu için iyi bir gece oldu. İnşallah böyle güzel gecelerle yolumuza devam edeceğiz. Bu farklı galibiyet hem bizi, hem yönetimimizi, hocamızı ve futbolcularımızı çok mutlu etti. Başta teknik direktörümüz Şenol Güneş olmak üzere, oyuncularımızı, bütün kadroyu kutluyorum" şeklinde konuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, 90 dakikanın bitimiyle birlikte soyunma odasına giderek A Milli futbolcuları galibiyetten dolayı kutladı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler