Nihat Özdemir: "Göksel Gümüşdağ istifa sürecinde etken olmuştur"

Feride Kara
04.04.2022 - 23:48 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 08:56

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir bugün görevinden istifa etmesinin ardından başkanlık dönemi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir: "Göksel Gümüşdağ istifa sürecinde etken olmuştur"

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, görevinden istifa etti. TFF, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Nihat Özdemir'in istifa ettiğini ve Servet Yardımcı'nın vekâleten başkanlık yapacağını açıkladı. 

İnanın bu adamlarla asla uğraşılmaz

İstifasıyla ilgili olarak Posta'ya konuşan Nihat Özdemir: "Geldiğim günden beri yıpratıldım. Adeta yıldım. İnanın bu adamlarla asla uğraşılmaz. Ben de bugüne kadar iyi dayandım. 13 hakemle ilgili alınan kararın Tahkim Kurulu'ndan dönmesi de istifa kararımda asla ve asla etkili olmadı." dedi

Göksel Gümüşdağ istifa sürecinde etken olmuştur

Nihat Özdemir: "Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ istifa sürecinde etken olmuştur. İstediğini yapmadım. Birçok yerde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istifamda rol oynadığı yazılsa da bunun aslı astarı yok." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Nihat Özdemir'in istifası sonrası Ahmet Ağaoğlu'ndan adaylık açıklaması
Habere Git

İstifa kararım anlık değildi

İstifa kararını anlatan Özdemir "Bu anlık bir olay değildi. Uzun süredir kafamda şekillenen kararı uygulamaya koydum. Geçen hafta katıldığım UEFA görüşmelerinde bu konuyu kendi kendime açtım ve sonunda kararımı verdim."

Yayın ihalesinde işler yolunda gitmedi

Yayın ihalesi konusunda konuşan Özdemir  “Maalesef yayın ihalesini gerçekleştiremedik. Katar'da yaptığımız son toplatında da işler iyi gitmedi. Bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Her şeyin hayırlısı olsun, şimdi hayatımda yeni bir dönem başlıyor.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler