Nihat Özdemir 'İsimleri açıkla' demişti! Burak Elmas bugün cevaplıyor!

15.12.2021 - 10:30 | Son Güncellenme: 15.12.2021 - 14:22

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bugün divan kurulunda konuşacak. Elmas'ın TFF Başkanı Nihat Özdemir'e sert cevap vermesi bekleniyor. İşte detaylar...

Nihat Özdemir 'İsimleri açıkla' demişti! Burak Elmas bugün cevaplıyor!

AJANSSPOR-HABER

Avrupa'daki başarısının aksine ligde son 5 haftada galibiyet alamayan Galatasaray'da, taraftarlar yönetimin hakem hataları hakkında harekete geçmesini beklerken, başkan Burak Elmas bugün Divan Kurulu toplantısında konuşacak.

Sarı kırmızılı kulubün bugün yapılacak olan Divan Kurulu toplantısında konuşacak olan Burak Elmas'ın son haftalarda yaşanan hakem hataları ile, TFF, MHK ve PFDK hakkında açıklamalar yapması bekleniyor.

Gözler Burak Elmas'ta, isimleri ifşa edecek mi?

Burak Elmas geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada TFF yönetimindeki bazı isimlerin TFF Başkanı Nihat Özdemir'in altını oyduğunu iddia etmiş ve federasyonu istifaya davet etmişti.

Nihat Özdemir "İsimleri açıkla" demişti

Elmas'ın bu açıklamalarının ardından ise TFF Başkanı Nihat Özdemir, Elmas'ın bu iddialarını ispatlamak zorunda olduğunu belirterek, "İsimleri açıkla" çıkışında bulunmuştu.

Burak Elmas'ın divanda yapacağı konuşmada TFF'ye dair daha önce ortaya attığı iddiaları tekrar gündemine alıp somut olarak isim açıklayıp açıklamayacağı büyük merak konusu.

Önce İstişare Kurulu sonra Divan

Başkan Burak Elmas, bugün ilk olarak eski başkanlar, 2. başkanlar ve divan başkanlarının katılacağı Yüksek İstişare Kurulu ile toplanacak. Elmas bu toplantının ardından Divan Kurulu toplantısına katılarak konuşma yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler