"Nihat Özdemir istifa eder"

12.06.2020 - 17:17 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 17:17

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Fenerbahçe'ye hiçbir zaman kötülük yapmadığını ifade eden Soydan, Süper Lig hakkında da değerlendirmelerde yaptı.

"Nihat Özdemir istifa eder"

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Soydan bugün başlayacak Süper Lig için, "Almanya başladı ve herkese örnek oldu. Tahmin ediyorum 5-6 hafta sonra toparlar bu iş. İnşallah seyircili oynarız. Futbol adam geçiyor, hiçbir şey duymuyor. Futbolda seyirci her şey. İnşallah o da olacak. Stadyum belki olduğu gibi dolmaz ama... Örneğin 50 bin kişi değil de 10 bin kişi stadyumda olacak. Bunun kararını doktorlar verecek" dedi.

"Her dönemde kavga edildi"

Fenerbahçe'de TFF ile daha önce de kavgaların olduğunu ifade eden Soydan, "Fenerbahçeli neden bir başka Fenerbahçeli ile kavga etsin? Ben buna karşıyım. 3 tane çok iyi Fenerbahçeli, TFF'nin başkanı oldu. Bunlardan biri Şenes Erzik. Sonrasında Mehmet Ali Aydınlar ve şimdi Nihat Özdemir. Her dönemde kavga edildi. Neden acaba? Kavga edilmemesi lazım" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'yi yönettiler"

"İhraç süreci başlarsa Nihat Özdemir istifa eder" sözlerini kullanan Selim Soydan, "Benim kulağıma ihraçla ilgili şeyler oldu. Eğer olursa Nihat Bey, bir gün durmaz o kulüpte. Bir saniye durmaz. Öyle bir durum olursa Nihat Bey, kendisi istifa eder. İhracın konuşulduğunu herkes duydu. Bunun üzerine söylüyorum bunu.

Fenerbahçe'de çalışan her yönetici, kulübün menfaatleri için çalışmıştır. Hele Nihat Bey'in o dönemde neler yaptığını herkes bilir. Ali Koç ile birlikte kulübü idare ettiler. Hiçbir Fenerbahçeli kendi kulübünün aleyhine bir şey yapmaz. Hiçbir Fenerbahçeli kavga istemez" dedi.

Öte yandan Nihat Özdemir'in ihraç edilmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Soydan, son günlerde Türkiye'den alınması gündemde olan Şampiyonlar Ligi finali için de yorum yapmadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler