Nihat Özdemir, Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler’i arayıp ikna etti

Feride Kara
11.03.2022 - 22:12 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 00:34

Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler'i arayarak ikna etti. İki hakem de bu hafta VAR hakemi olarak görev alacak.

Nihat Özdemir, Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler’i arayıp ikna etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler’i arayıp ikna etti.  Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler, bu hafta VAR hakemi olarak görev alacaklar. Hangi maçta VAR hakemi olacakları ise maç günü açıklanacak.

Ne olmuştu?

Mete Kalkavan'ın bu sezonun geri kalan maçlarında görev almayacağını açıklamasının ardından FIFA kokartlı iki hakem Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler flaş bir karar verdi. Spor Arena'nın haberine göre Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City-Sporting Lizbon maçında görev yapan Meler ve Kardeşler, TFF'ye giderek görev almak istemediğini bildirdi.

Görevlendirildikleri maçlar

Alınan bilgiye göre Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler, Başakşehir-Antalyaspor ve Alanyaspor-Fenerbahçe mücadelelerinde görevlendirilmişti.

İlgini Çekebilir
Düdüğü asılan hakemleri 5 ay önce isim isim bildi
Habere Git

13 hakeme düdük astırılmıştı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'de görev yapan hakem listesini baştan aşağıya değiştirdi. Süper Lig'de düdük çalan; Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Abdulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya listeden çıkarılırken Özgür Yankaya sadece VAR hakemi olarak görev alacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler