Nihat Özdemir: "Oyuncularımız gayet iyi pas yaptı"

Orhan Gülek
03.06.2021 - 22:40 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 22:47

A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Özdemir: "Oyuncularımız gayet iyi pas yaptı"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Almanya'nın Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanan karşılaşmada A Milli Takım, Moldova'yı 1-0 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir değerlendirmelerde bulundu.

Özdemir maç sonu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İyi bir sonuç alarak Bakü’ye devam etmelerini istiyoruz"

"Son hazırlık maçımızı Moldova ile yaptık. Güzel bir maç oldu. Gayet iyi pas yaptı oyuncularımız. İki gol buldular. Tüm herkesi başta Şenol Hoca olmak üzere kutluyorum. Kamp dönemi sonrası İtalya’ya gidecekler. Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçında iyi bir sonuç alarak Bakü’ye devam etmelerini istiyoruz.

EURO 2020 açılış maçında İtalya ile oynacaklarını dile getiren getiren Özdemir "Tüm futbolcularımız o maçın heyecanını yaşıyorlar. Tüm dünya o maçı izleyecek. O maçta kaybetsek bile 2 maçımız daha var. Ana hedefimiz gruptan çıkmak olacak." ifadelerini kullandı.

EURO 2020'de iki maçını Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynacakalrını ifade eden Özdemir "İtalya’da seyirci yönünden sıkıntı yaşıyoruz vize ve kapasite yönünden ama Bakü’de öyle olmayacak. Azerbaycanlı kardeşlerimizi maça bekliyoruz ve milli takımımızı desteklemelerini bekliyoruz. Bakü’de oynamak İstanbul ve Ankara’da oynamak gibi." açıklamasında bulundu.

"Burak senelerdir milli takımda görev yapıyor"

Son olarak Fransa Ligue 1'de Lille takımıyla şampiyonluğa ulaşan milli takım oyuncularımıza değinen Özdemr "Zeki, Yusuf ve Burak Lille ile yıllar sonra PSG’yi geçerek şampiyon oldular. Biz de büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadık. İlk 11’de bugün üç futbolcu da görev aldılar. Burak senelerdir milli takımda görev yapıyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler