Nihat Özdemir: "Stefan Kuntz'u oybirliğiyle seçtik"

Feride Kara
18.12.2022 - 17:43 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 17:54

Eski TFF Başkanı Nihat Özdemir Dünya Kupası'nı izlemek için gittiği Katar'ın başkenti Doha'da Tivibu Spor ekranlarından önemli açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir: "Stefan Kuntz'u oybirliğiyle seçtik"

Tivibu Spor ekranlarına konuşan Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özdemir'in açıklamaları. 

Neden Kuntz’u tercih ettik

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü konusunda açıklama yapan Nihat Özdemir: “Neden Kuntz’u tercih ettik? Almanya’da gençlerle meşguldü, Türkleri de iyi tanıyordu. Oy birliği ile A Milli Takım’a getirdik.” dedi. 

Yüreğim sızlıyor

Türkiye'yi Dünya Kupası'nda görememenin kendisini üzdüğünü dile getiren Nihat Özdemir: "Buradaki takımları görünce yüreğim sızlıyor, biz play-off’ta kaybettik. Eğer Dünya Kupası’nda olsaydık, iş yapabilirdik. Çok da iyi başlamıştık, direkt gelebilirdik." dedi. 

FIFA bence doğru bir karar aldı

Kış aylarında Dünya Kupası yapılması konusunda Özdemir "FIFA bence doğru bir karar alarak turnuvayı kış aylarına koydu. Katar’da iklim şartları çok iyi, tesisler güzel." dedi.

Süper Lig'de kimse önde değil

Süper Lig'de şampiyonluk için Özdemir "Hiç kimseyi önde görmüyorum daha oynanacak 22 maç var 66 puan var. Kimse öndedir demek mümkün değil. Üç büyükler değil Trabzonspor var Başakşehir var. Konya ve Adana demirspor var. Dört takımda Avrupa'da devam ediyor. Aradan sonra yoğun bir maç takvimi var." dedi. 

Fransa daha önde görünüyor

Özdemir "Dünya kupası finalini Fransa ve Brezilya oynar demiştim ama olmadı. Arjantin'de Messi var. Messi'nin son dünya kupası. İki takıma bakarsak Fransa daha önde görünüyor. Bir çok yıldız oyuncusu var. Güzel bir maç olacak." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler