28. şampiyonluk geliyor mu? Özdemir'den 'hak' mesajı...

22.03.2021 - 00:08 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 11:13

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın konuğu oldu. Özdemir, Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısı ile alakalı başvurusu hakkında, "Şampiyonluk sayılarını kurullarımız inceliyor. Bize gelip bir sunum yapacaklar. Yöneticiler olarak karar vereceğiz" dedi. İşte detaylar...

28. şampiyonluk geliyor mu? Özdemir'den 'hak' mesajı...

AJANSSPOR - HABER

TFF Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluşun beIN Sports'un konuğu oldu ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısı hakkındaki başvurusuyla ilgili konuşan Nihat Özdemir, kurulların bu konuyu derinlemesine incelediğini, incelemeler sonunda bir karar vereceklerini açıkladı.

"Yakın zamanda cevap verilecek"

Şampiyonluk sayısı ile alakalı başvurusuyla ilgili konuşan Özdemir, yakında bu konuyla ilgili cevap vereceklerini sözlerine ekledi. TFF Başkanı Özdemir, "Fenerbahçe'nin bir başvurusu oldu. Kurullarımız inceliyor. Yakın zamanda cevap verilecek. İstanbulspor Başkanı, 'Biz de şampiyon olmuşuz' diyor. Bizim, yayın gelirlerimizden dağıttığımız bir şampiyonluk geliri var. Bunu şampiyonluk sayısına bölüyoruz. Bursaspor, 1. Lig'de olmasına karşın para alıyor. Başakşehir de aynı şekilde geldi. Şampiyonluk sayılarını kurullarımız inceliyor. Bize gelip bir sunum yapacaklar. Yöneticiler olarak karar vereceğiz. Daha çok taze. A'dan Z'ye kadar bu işi araştırıyoruz. Bundan önce de başvuruları olmuş. Bizden önceki bir federasyon zamanında ret var. İkinci kez gündeme getirdiler. Tabii ki haklarıdır. İnceleyeceğiz ve karar vereceğiz. Her detayı inceliyoruz." ifadelerini kullandı.

NİHAT ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler