Nihat Özdemir'den yayıncı kuruluşa çağrı!

16.04.2020 - 10:55 | Son Güncellenme: 16.04.2020 - 10:58

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada yayıncı kuruluşun kulüplere ödeme yapmayacağını açıklamasını değerlendirdi. Yayıncı kuruluş, kulüplere ödeme yapmalı mı? TFF'den bu konuda flaş açıklama geldi.

Nihat Özdemir'den yayıncı kuruluşa çağrı!

Koronavirüs sebebiyle lige verilen zorunlu arada yayıncı kuruluş, kulüplere ödeme yapılmayacağını duyurdu. Kulüp yöneticilerinden beIN Sports'a eleştiriler devam ederken konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi. Yayıncı kuruluşun ödeme yapmamasıyla ilgili Özdemir ne söyledi? İşte yanıtı... 

Kulüpler, yayıncı kuruluşa resti çekti

Kulüpler Birliği’nin Mart’ta oynanan maçların parasının Digiturk tarafından ödenmediğine dair yaptığı açıklama ve rest, yayıncı kuruluş tarafından görüldü.

Yayıncı kuruluştan ödeme açıklaması geldi

Digiturk konuya ilişkin dün, “Digiturk, sadece ödemelerini geçici bir süre için dondurmuştur. İddia edildiği üzere sözleşme çerçevesinde ödemelerin eksik yapılması söz konusu olmadığı gibi, Digiturk’ün sezon başından beri yaptığı ödemeler oynanmış olan tüm karşılaşmaları kapsamaktadır. Türk futboluna olan bağlılığımız her şekilde devam edecek ve 2019-2020 sezonunun nasıl tamamlanacağına ilişkin koşullar netleşir netleşmez, yeni ödeme takvimi de belli olacaktır” açıklamasını yaptı. 

TFF'den yayıncı kuruluş ve ödeme açıklaması

Konunun esas muhatabı ve kulüpler adına Digiturk’le görüşmeleri yapan Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu konuyla ilgili bir açıklama geldi. 

Nihat Özdemir: "Mart ayı paraları ödenmeli"

Akşam'a konuşan TFF Başkanı Nihat Özdemir, Mart ayında oynanan 3 maçın parasının Digiturk tarafından ödenmediğini söyledi. Özdemir, Akşam’a şu açıklamayı yaptı: “Digiturk’le biz devamlı görüşüyoruz. Mart taksidinin ödenmesini istiyoruz. Mart’ta biri seyircisiz de olsa 3 maç oynandı ve programımızı uyguladık. Mart ödenmeli.”

Yayıncı kuruluş da Kulüpler Birliği'ne serzenişte bulundu

Yayıncı kuruluşun dünkü açıklamasında Kulüpler Birliği’ne şu sitemde bulunuldu:

“Ödemelerin oynanmış olan karşılaşmalara göre yapılması Digiturk ile TFF arasında görüşülmüş bir konudur. Medya üzerinden dolaylı iletişim yerine Digiturk, tüm sorularını yanıtlamak üzere Kulüpler Birliği ile her zaman görüşmeye açıktır.

Senin için hazırladığımız haberler