Nijerya basını yazdı! İşte Onyekuru'nun yeni takımı!

22.12.2019 - 09:06 | Son Güncellenme: 22.12.2019 - 09:11

Nijerya basını yazdı! İşte Onyekuru'nun yeni takımı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geriye düşen Galatasaray'da gözler Ocak ayındaki transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılılara, Henry Onyekuru konusunda bir haber geldi. Onyekuru, Galatasaray'a transfer olacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde... 

Onyekuru ile Galatasaray anlaştı

Nijerya basını, Monaco’da şans bulamayan Henry Onyekuru’nun Galatasaray’la kesin anlaştığını duyurdu. Oyuncunun Türkiye’ye uçmak için transfer penceresinin açılmasını beklediği belirtildi.

Nijerya basını Onyekuru transferini yazdı

Allnigeriasoccer.com sitesi, Everton’da oynadığı dönemde Galatasaray’a kiralanan ve çok başarılı bir dönem geçiren Onyekuru’nun yeniden Aslan yuvasına döndüğünü duyurdu.

"Onyekuru sabırsızlanıyor"

Haberde, bu sezon başında transfer olduğu Monaco’da şans bulamayan Onyekuru’nun Sarı-Kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığı belirtildi. 

Galatasaray'ın şartlarını kabul etti

“Galatasaray’ın kişisel şartlarını kabul eden Onyekuru, eski takımına uçmak için transfer penceresinin açılmasını bekliyor” ifadesi kullanılan haberde, “Galatasaray, Monaco ile kiralık görüşmelerinde başarılı oldu. Geçişin resmileşmesi için ocak ayı bekleniyor. Oyuncuya Rusya’dan da talipler vardı ancak o başarılı olduğu Galatasaray’ı seçti” denildi.

Terim de transferi istiyor

Monaco'da 8 maçta 160 dakika süre alan Onyekuru, 1 asiste imza atmıştı. Teknik direktör Fatih Terim'in de bu transferi çok istediği belirtiliyor.  (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler