Nikola Kalinic: “Tyler seninleyiz. Güçlü kal, lütfen”

22.10.2018 - 02:00 | Son Güncellenme: 22.10.2018 - 02:00

Arel Üniversitesi Büyükçekmece karşısında 17 sayıyla Fenerbahçe'nin en skorer ismi olan Nikola Kalinic, sol ayak kaval kemiğinde kırık tespit edilen takım arkadaşı Tyler Ennis’e destek olarak, “Tyler seninleyiz. Güçlü kal, lütfen” dedi.

Arel Üniversitesi Büyükçekmece karşısında 17 sayıyla Fenerbahçe'nin en skorer ismi olan Nikola Kalinic, sol ayak kaval kemiğinde kırık  tespit edilen takım arkadaşı  Tyler Ennis’e destek olarak, “Tyler seninleyiz. Güçlü kal, lütfen” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalinic, “Bizim için çok iyi bir maç oldu. Bir haftada oynadığımız 4’üncü maçtı. İstediğimiz gibi oynadık. Kötü olan Tyler’in sakatlığıydı. Umarım en kısa zamanda düzelir ve aramıza döner. Tyler seninleyiz. Güçlü kal, lütfen. Bilmiyorum belki bundan da bahsetmek lazım. FIBA ve Euroleague arasındaki sorunda belki bununla alakalı olabilir. NBA’de de çok maç var ama yaz aylarında daha çok dinlenme fırsatları oluyor. Daha iyi şartları var. Belki bu tip sakatlıklar olduğunda bunlar da göz önünde bulundurulabilir, oyuncuların dinlendirilmesi adına. Tyler’in en hızlı şekilde iyileşmesini diliyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler