EuroLeague Ekibi Barcelona'nın Yıldızı Nikola Mirotic'ten Anlamlı Hareket

14.05.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 14.05.2023 - 17:22

EuroLeague'de Barcelona'nın forması giyen Nikola Mirotic, mali sebeplerden yayın hayatına son verecek kulüp televizyonunun çalışanlarını yemeğe çıkardı.

EuroLeague Ekibi Barcelona'nın Yıldızı Nikola Mirotic'ten Anlamlı Hareket

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Barcelona forması giyen İspyanyol forvet Nikola Mirotic, haziran ayında kapanacak olan kulüp televizyonunun çalışanlarını yemeğe çıkardı.

27 yıllık dönem sona eriyor

1996'da yayın hayatına başlayan Barca TV kulübün içerisinde bulunduğu mali darboğaz nedeniyle kapanıyor. Katalan ekibinin kulüp televizyonu son yayınını 30 Haziran 2023'te yapacak ve ekranlara veda edecek.

Önce röportaj verdi sonra yemeğe çıkardı

Barca TV'ye bir röportaj veren basketbol takımının 32 yaşındaki yıldızı, programın çıkışında kulüp televizyondaki herkesi yemeğe çıkardı ve onlarla birlikte zaman geçirdi. Başarılı basketbolcunun bu hareketi büyük takdir topladı.

İlgini Çekebilir
THY Avrupa Ligi'nde aralık ayının MVP'si Barcelona'dan Mirotic oldu
Habere Git

Ezeli rakipte oynamıştı Barcelona'nın yüzü oldu

Kariyerinin başı olan 2008'den itibaren 2014'e kadar Real Madrid forması giyen uzun forvet sonrasında NBA yolunu tuttu ve burada 5 yıllık başarılı bir dönem geçirdi. Sonrasında NBA ekibi Utah Jazz ile 3 yıl 45 milyon dolarlık bir kontrat üzerine anlaşması beklenen oyuncu ailevi sebeplerden ötürü ülkesine, Barcelona'ya döndü.

EuroLeague'in en çok kazananı

2019-2020 sezonundan bu yana Barcelona forması giyen Nikola Mirotic'in kazancı tam olarak açıklanmasa da EuroLeague'de en çok kazanan oyuncu olduğu biliniyor. Barcelona ile 2025'e kadar kontratı bulunan oyuncunun bu sezon 5.5 milyon dolar civarı kazandığı tahmin ediliyor.

EuroLeague'in son MVP'si

Nikola Mirotic, Barcelona'ya döndüğü tarihten beri EuroLeague'deki elit oyuncular arasında başı çekiyor. Geçtiğimiz yıl; 19.5 sayı, 5.7 ribaunt ortalamaları ile oynayan 2.08'lik 4 numara, EuroLeague'de 2021-2022 sezonunun en değerli oyuncusu seçildi.

İlgini Çekebilir
THY Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si Mirotic oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler