N’Koudou: Daha çok gol atmak istiyorum

13.08.2021 - 22:46 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 22:49

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş’ın bu sezon ilk golünü kaydeden Kevin N’Koudou ile yeni transferi Salih Uçan, Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi.

N’Koudou: Daha çok gol atmak istiyorum

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaşlı Kevin N’Koudou, Süper Lig’de yeni sezonun ilk golünü atan isim oldu.  Fransız kanat oyuncusu 90 dakikanın ardından “İlk maçımızdı. Tekrar futbola ve taraftara dönmek güzel. Golüm için de hissettim. Ben de içeri girdim ve fena da bir şut çekmedim. Ceza sahasına daha fazla girip gol atmak istiyorum” dedi.

Yeni imajının sebebi sıcaklar

Siyah-beyazlı futbolcu yeni imajı hakkında hava çok sıcak olduğu için saçlarını kazıttığını söylerken, gol sevincini beraber yaşadığı Valentin Rosier'yi kardeşi olarak gördüğünü dile getirdi. 

Salih Uçan: Yüzde 100 hazır değilim

Beşiktaş’ın Alanyaspor’dan transfer ettiği Salih Uçan, siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıktı. 69 dakika görev yapan orta saha oyuncusu, “Kendimi yüzde 100 hazır hissetmiyorum, daha zamana ihtiyacım var. Hocam bana ilk 11'de şans verdi, benim için de iyi oldu. Yavaş yavaş enerjimi toplayacağımı düşünüyorum. Zaman geçtikçe daha iyi olacağız. Kendi açımdan çok mutluyum. Heyecan da vardı” dedi.

'Maçın adamı N’Koudou'

Salih Uçan takım arkadaşlarını değerlendirirken, “Bugün Josef iyiydi, Atiba da iyiydi. İlk golü attığı için maçın adamı N'Koudou diyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler