Noa Lang atmosfere inanamadı: "Islık sesine ben bile şaşırdım!"

İsa Kethüda
18.02.2026 - 15:01 | Son Güncellenme: 18.02.2026 - 15:07

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu play-off turu ilk maçında Juventus'u sahasında yenen Galatasaray'da 2 gol atan Noa Lang, Ali Sami Yen Rams Park'taki atmosfere inanamadı.

Noa Lang atmosfere inanamadı: "Islık sesine ben bile şaşırdım!"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu play-off turu ilk maçında Juventus'u sahasında 5-2 gibi farklı bir skorla yenen Galatasaray'da 2 gol atan Noa Lang, Ali Sami Yen Rams Park'taki atmosfere hayran kaldı.

"Çalınan ıslığın yüksekliğinden ben bile şaşırdım"

Karşılaşma sonrası Ziggo'ya konuşan Hollandalı yıldız, "Harika bir şehir ve harika bir atmosfer. Gerçekten anormal. Lig maçında da harika bulmuştum ama bugün Juventus ilk defa topu aldığında çalınan ıslığın yüksekliğinden ben bile şaşırdım.

"Kulaklarımda bir uğultu oldu"

Evet, bilmiyorum. Bana inanılmaz geldi. Evet, kulaklarımda bir uğultu oldu adamım. Galatasaray'da, burada harika bir antrenörüm var, ona gerçekten minnettarım. O yüzden ona çok teşekkür ediyorum.

Bence çok dağınık oynadım ama yine de oyunda fazla yer alamadım ama normalde tam tersi olur. O zaman çok tehditkar olurum ama gol atamam. Yani evet, bu sefer de böyle iyi oldu bir kez" dedi.

2 gol 1 asist

Ara transfer döneminde Napoli'den kiralanan 26 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımla çıktığı 4 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler