Noa Lang kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi?

13.06.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 13:06

Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Noa Lang merak konusu olmaya başlandı. Bununla birlikte taraftarlar kimdir, kaç yaşında ve bonservisi ne kadar gibi aramalara başladı. Detaylar...

Noa Lang kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi?

AJANSSPOR HABER

Nourdin Boukhari'nin Kasımpaşa'da forma giydiği 2009-2010 sezonunda Beşiktaş altyapısında forma giyen Noa Lang'a Ajax ve Benfica talip olurken Siyah-Beyazlı ekibinde transfer için teklif sunduğu iddia edildi. Peki Noa Lang kimdir? Detaylar...

Noa Lang kimdir?

Beşiktaş'ın alt yapısında da forma giyen Noa Lang, Club Brugge'da yılın futbolcusu seçildi. Beşiktaş'ın dışında Feyenoord, FC Nantes ve Ajax'ın alt yapılarında da forma giyen 23 yaşındaki oyuncu Hollanda Milli Takımında da forma giyiyor.

Noa Lang 17 Haziran 1999 yılında dünyaya geldi. Forvet pozisyonunda görev yapan Hollandalı millî futbolcudur. Pro League takımlarından Club Brugge'da forma giymektedir.

Noa Lang, bu sezon Brugge formasıyla çıktığı toplam 14 karşılaşmada 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Voetbal24, performansıyla dikkat çeken Lang için Arsenal'in devreye girdiğini ve kısa süre içerisinde resmi bir teklifin yapılabileceğini belirtti.

23 yaşındaki Hollandalı oyuncu, yaz aylarında 6 milyon Euro karşılığında Ajax'tan Belçika ekibine transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler