Nobre o derbiyi unutamıyor

20.09.2017 - 21:12 | Son Güncellenme: 20.09.2017 - 21:12

Nobre o derbiyi unutamıyor

AJANSSPOR ÖZEL - Türkiye'de hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş forması giyen golcü futbolcu Mert Nobre, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında dev derbiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Nobre, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Nobre'nin Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Kadıköy'de derbiyi kim kazanır?

"Derbilerin atmosferi ve heyecanı her zaman başka olmuştur. Fenerbahçe açısından baktığımızda Aykut Kocaman göreve yeni geldi. Gerçek Fenerbahçe bence 3-4 hafta sonra ortaya çıkmaya başlayacaktır. Tabi ki ev sahibi olmanın da avantajı olabilir. Beşiktaş ise hem ligde hem de Avrupa'da başarılı maçlar oynadı. Ben oturmuş kadrosu ve daha hazır olması sebebiyle Beşiktaş'ı bir adım daha önde görüyorum."

Golcülerin değerlendirmesi...

"Beşiktaş'ta Cenk Tosun çok iyi bir golcü. Kendisini çok beğeniyorum. Avrupa ve Ligde oynadığı maçlarda formda olduğunu gösterdi. Fenerbahçe'de ise Vincent Janssen geleli çok az bir süre oldu. Van Persie de çok önemli bir golcü ama neden oynamadığını anlamıyorum, bilmiyorum."

Unutamadığı derbi maç

"2005-2006 sezonunda 2-2 biten bir maç vardı. O maçta attığım gol halen aklımda. Neden unutamıyorum? Çünkü maç 2-1'di ve birşeyler yapmamızı gerekiyordu. Son bölüme doğru Alex mükemmel bir pas atmış ben de kafayla gol atmıştım. O golü unutmadım. Çok heyecanlı bir maçtı."

Erzurumspor'daki kariyeri için

"Futbola devam ediyorum. Türkiye Kupası'nda penaltılarla bir üst tura çıktık. Benin oynayıp oynamamam çok önemli değil. Önemli olan takımın başarısı. Tur atladık ve yola devam ettik. Sakat olmadığım sürece elimden geleni yapıyorum."

Futbolu ne zaman bırakacak?

"Sizin de söylediğiniz gibi yaşım ilerliyor. Elbette futbolu bırakacağım. Bu sezon sonunda futbolu bırakabilirim.Futbolu bıraktıktan sonra da teknik direktörlük yapacağım. Bunun için kurslara gitmeyi düşünüyorum."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler