Eski Galatasaraylı Nordin Amrabat, Hollanda'ya dönmek istiyor

28.03.2022 - 13:50 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 13:54

Yunanistan'ın AEK takımında forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Nordin Amrabat, 11 yıllık sürenin ardından Hollanda'ya dönmek istediğini belirtti. İşte detaylar...

Eski Galatasaraylı Nordin Amrabat, Hollanda'ya dönmek istiyor

Galatasaray'ın eski oyuncularından Nordin Amrabat, 11 yıl önce Kayserispor'a transfer olarak ayrıldığı Hollanda'ya dönmek istiyor. Şimdilerde Yunanistan'da AEK forması giyen tecrübeli oyuncu, kariyerinin son bölümünü yetiştiği ülke Hollanda'da geçirmek dileğinde. 

"Artık Hollanda'ya dönme zamanı"

ESPN'e konuşan Nordin Amrabat, "2023 yazına kadar bir sözleşmem var ama artık Hollanda'ya dönme zamanı. Ocak 2011'den beri yurt dışındayım. Bu yüzden geri dönüp hâlâ Hollanda'da bir yerlerde futbol oynayıp oynayamayacağımı görme zamanı geldi" dedi. 

"Utrecht forması giymek istiyor"

Hollanda kariyerinde FC Omniworld (Almere City), Venlo ve PSV Eindhoven'da oynamış olan 34 yaşındaki oyuncu, artık Utrecht forması giymek istiyor. İki yıl önce bu dileğini açıklayan Amrabat; ESPN'deki konuşmasında da, "Herkes Utrecht'te oynamayı tercih ettiğimi biliyor" ifadelerini kullandı.

8.6 milyon Euro'ya Kayseri'den G.Saray'a transfer oldu

Nordin Amrabat, Ocak 2011'de PSV'den Kayserispor'a transfer olarak yetiştiği ülkeden ayrılmıştı. 2012'nin yaz aylarında 8.6 milyon Euro kaşrılığında Galatasaray'a transfer olan Faslı oyuncu, sonrasında da Malaga, Watford, Leganes ve Al Nassr formaları giydi. Amrabat, geçtiğimiz yazdan bu yana ise Yunanistan ekibi AEK'nın kadrosunda yer almakta. 

Senin için hazırladığımız haberler