Anadolu Efes'te Ergin Ataman, Olimpia Milano maçını değerlendirdi

Orhan Gülek
23.11.2022 - 00:39 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 00:44

Turkish Airlines Euroleague‘in 9. haftasında deplasmanda Olimpia Milano‘yu 80-51’le geçen Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Anadolu Efes'te Ergin Ataman, Olimpia Milano maçını değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

THY EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, 9. maçında konuk olduğu İtalyan ekibi Olimpia Milano'yu 29 sayı farkla 80-51 mağlup etti. Bu sezon EuroLeague'de ilk kez üst üste maç kazanan lacivert-beyazlılar, 4. galibiyetini elde etti.

Karşılaşma sonrası Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

"Hücumda ritmimizi yakaladık"

İlk devrede ribauntlarda hatalar yaptıklarını dile getiren Ataman ”Bu akşam şanslıydık ama üçlükler harikaydı, kusursuzdu. Aslında bugün savunmamızla kazandı. İlk devrede ribauntlarda hatalar yaptık, çok fazla verdik. Devre arası bunu konuştuk ve ribauntları da kontrol ettik. Hücumda ritmimizi yakaladık ve o şutları da öyle bulduk.” dedi.

"Bugün biraz farklı bir maç oldu"

Karşılaşmada topu iyi paylaştıklarını ifade eden Ataman "Normalde Milano’ya karşı bu kadar kolay olmaz işler. Bugün biraz farklı bir maç oldu. Clyburn’ü ilk 4-5 dakika biraz dinlendirdik ve sonra kalan bölümde sürekli oynadı. Topu iyi paylaştırdık, iyi şut seçimi yaptık. Bunu yaptığınız zaman her şey yoluna giriyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'ten Milano'ya farklı tarife
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler