Norveçli golcü, Türkiye ve Ankaragücü'nden şikayetçi: “Hiçbir düzen yok…”

07.06.2021 - 19:54 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 20:02

Futbol haberleri... Ankaragücü'nün Norveçli futbolcusu Torgeir Börven, takımındaki düzeni ve Türkiye'deki futbol ortamını şikayet etti. İşte detaylar...

Norveçli golcü, Türkiye ve Ankaragücü'nden şikayetçi: “Hiçbir düzen yok…”

AJANSSPOR - HABER

 

MKE Ankaragücü'nde verimli bir yıl geçirirken, sakatlanıp sezonu kapatan santrafor Torgeir Börven, takımını ve Türkiye'yi şikayet etti. Türkiye'deki futbol ortamını "karmaşıklıkla" nitelendirek oyuncu; açık açık takımda kalmak istemediğini söyledi. 

"Elimden geleni yaptım..."

Haber 1910'un yayınladığı paylaşımda Torgeir Börven: "Türkiye’de bir düzen yok. Cuma mesaj atıp pazartesi antremana çağırabilirler. Bu karmaşada takımda kalmak istemiyorum. Ama beni satarlar mı, devam mı ederim onu da bilmiyorum. Oynadığım süreye göre ligin en golcü 10 oyuncusundan biriyim, elimden geleni yaptım." ifadelerini kullandı. 

30 Eylül'de Rosenborg'dan bedelsiz olarak MKE Ankaragücü'ne transfer edilen futbolcu, bu yıl 30 resmi maça çıkıp 10 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Börven, 11 Nisan'da "adductur yırtığı" sakatlığı yaşayıp sezonu kapatmıştı. Oyuncunun Ankaragücü'nde 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler