Norveçli yıldızın menajeri Galatasaray'dan görüşme talep etti

İsa Kethüda
05.06.2021 - 11:28 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 11:33

Everton'daki sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Joshua King'in menajeri Galatasaray'dan görüşme talep etti. İşte detaylar.

Norveçli yıldızın menajeri Galatasaray'dan görüşme talep etti

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton forması giyen ve sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona erecek olan Norveçli oyuncu Joshua King'in menajerinin, Galatasaray'dan görüşme talep ettiği iddia edildi.

Transfer çalışmaları sürüyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sezonu Devler Ligi ön elemesi nedeniyle erken açacak olan Galatasaray'da, başkan ve hoca belirsizliğine rağmen transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. 

Sürpriz talep

İlk olarak yerli oyuncu transferine yoğulaşan sarı-kırmızılı kulüp, sürpriz bir talep aldı.

Görüşme talep etti

Galatasaray'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Joshua King, Everton ile sözleşmesini uzatmadı ve resmen serbest kaldı. Forvet hattının her bölgesinde oynayabilen Norveçli yıldızın menajerinin sarı-kırmızılılar ile temasa geçip görüşme talep ettiği öğrenildi.

Piyasa değeri 10 milyon Euro

29 yaşındaki Norveçli futbolcu, kariyerinde Manchester United altyapısı da olmak üzere Mönchengladbach, Hull, Blackburn, Bournemouth ve Everton gibi önemli takımlarda forma giydi. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro civarında olan King'in transferine sarı-kırmızılı yönetim de sıcak bakıyor.

Senin için hazırladığımız haberler