Norveç'te Erling Haaland Sakatlandı!

İsa Kethüda
21.03.2023 - 11:28 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 11:39

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City forması giyen Erling Haaland sakatlandı ve Norveç milli takımı kampından çıkarıldı. İşte detaylar.

Norveç'te Erling Haaland Sakatlandı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City forması giyen Erling Haland, Norveç milli takım kadrosundan çıkarıldı. İşte detaylar...

Kasığından sakatlandı

22 yaşındaki yıldız oyuncunun kasık sakatlığı nedeniyle Norveç milli takımı kampından ayrılmak zorunda kaldığı belirtildi.

İspanya ve Gürcistan maçlarında yok

Norveç Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; Haaland'ın, İspanya ve Gürcistan maçlarında forma giyemeyeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Flaş | FIFA, Galatasaray'a transfer yasağı getirdi!
Habere Git

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Erling Braut Haaland, Burnley ile oynanan maçtan sonra kasıklarında biraz ağrı hissetti. Bu ağrının geçeceğini düşünüyorduk ancak dün yapılan testler sonucunda İspanya ve Gürcistan'a karşı oynayamayacağı netleşti."

Haaland evine geri dönüyor

Norveç milli takım doktoru Ola Sand ise, "Haaland, milli takım kampından ayrılıp evine geri dönüyor. Takım için mücadele edemeyeceğini öğrenince üzüldü" dedi. 

Öte yandan Norveç milli takımı, EURO Elemeleri turunda 25 Mart Cumartesi günü saat 22.45'te İspanya ile, 28 Mart Salı günü ise Gürcistan ile saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacak. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, derbi öncesi yıldız oyuncu için harekete geçti!
Habere Git

Haaland'ın performansı

Haaland, bu sezon forma giydiği 37 karşılaşmada 42 gol ve 5 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler