Nouma o harekete açıklık getirdi!

03.12.2017 - 22:51 | Son Güncellenme: 03.12.2017 - 22:51

Nouma o harekete açıklık getirdi!

Nouma, Beşiktaş-Galatasaray derbi öncesi BeIN Sports Fransa'nın canlı yayınında yaptığı hareket ile ilgili açıklama yapan. Beşiktaş'ın eski yıldızı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konuya açıklık getirdi.

 

Pascal Nouma, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ve olaya tekrar açıklık getiriyorum, biz yayın yaparken yüzümüz BJK tribunlerine dönüktü, sunucu el hareketlerinin anlamını sordu bana, ben de anlattım.. Ve gülüşmeler başladı.. El hareketi komik geldi onlara.   Bu bir özür veya geri adım değil, GS taraftarına yapsaydım inkar etmezdim.. En büyük zenginliğim özgürlüğüm" ifadesini kullandı.
 

Nouma açıklamasından önce Twitter hesabını yeniden aktif ettiğini belirtirken, "Eveeet... Telefonuma ulaşıp küfür ve tehdit edenler, sizin için açtım hesabı, buradan başlayn bakalım, rahatlayın.. Küfür serbest" dedi.

Nouma, "Bir de beni Başkana şikayet edip, Vodafone arenaya sokturmamaya çalışanlar var, ilk fırsatta maçtayım, looser seni :)" şeklinde dikkat çeken bir tweet atarken, son olarak "Haydi arkadaşlar hepinize iyi geceler, bugünlük bu kadar, en büyük Beşiktaş.." dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler