Novak Djokovic'ten Hande Baladın sözleri: "Umarım Türkiye’ye..."

05.08.2024 - 23:47 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 09:19

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tenis branşı tek erkeklerde altın madalya kazanan Sırp Novak Djokovic, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın hakkında açıklama yaptı.

Novak Djokovic'ten Hande Baladın sözleri: "Umarım Türkiye’ye..."

AJANSSPOR-HABER

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tenis branşı tek erkeklerde İspanyol Carlos Alcaraz'ı 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek altın madalya kazanan Sırp Novak Djokovic, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Hande Baladın ile tanıştım"

TRT Spor'a konuşan Novak Djokovic, “Umarım Türkiye’ye yakın zamanda yine gelirim. Bütün sporcularınızı takip ediyorum. Özellikle dün Hande Baladın ile tanıştım. Ona ve voleybol takımınıza iyi şanslar diledim” ifadelerini kullandı.

Novak Djokovic ilk kez olimpiyat madalya kazandı

Öte yandan Sırp tenisçi erkeklerde tarihin en çok grand slam (24) şampiyonluğu yaşayan tenisçi olan Novak Djokovic, ilk kez olimpiyat altın madalyası kazanma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Başak Koç açıkladı: TRT ile yolları ayrıldı mı?
Habere Git

Hande Baladın'dan sakatlık açıklaması

Bu yılki Milletler Ligi'nde yaşadığı sakatlık ile taraftarları endişelendiren Hande Baladın, Paris 2024'te sahalara döndü. Baladın, Filenin Sultanları'nın Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yendiği maçın ardından yaptığı açıklamada ise sakatlığı için "Sakatlığımı ben sildim, yokmuş gibi devam ediyorum." dedi.

Filenin Sultanları'nın çeyrek final rakibi Çin

Hande Baladın'ın da ana kadrosunda yer aldığı Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yolculuğu çeyrek final ile devam edecek. Paris 2024'te C Grubu'nu İtalya'nın ardında ikinci sırada tamamlayan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız çeyrek finalde ise 6 Ağustos Salı günü Çin ile karşılaşacak.

Türkiye - Çin maçı ne zaman, hangi kanalda?

Filenin Sultanları'nın olimpiyatlardaki Çin ile karşılaşacağı çeyrek final maçı 6 Ağustos Salı günü saat 10.00'da TRT1'den naklen yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Naz Aydemir Akyol, konuk oldu montajla sunucu değişti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler