N'Sakala transferiyle ilgili Beşiktaş'tan açıklama

03.05.2020 - 23:02 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 23:14

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Alanyaspor forması giyen N'Sakala'nın transferiyle ilgili konuştu. Caner Erkin ve Gökhan Gönül Beşiktaş'ta kalacak mı? Sportif direktör kim olacak? Oğuzhan Özyakup geri dönecek mi? Tüm detaylar haberimizde..

N'Sakala transferiyle ilgili Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ; gündemdeki N'Sakala transferi, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin ile Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup hakkında konuştu.

Beşiktaş'ta sportif direktör kim olacak?

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sözlerinin aksine takımın başına sportif direktör getirmeyeceklerini söyleyen Kocadağ, "Sergen hoca ile anlaşmadan önce sportif direktörlük noktasında kafamızda birkaç isim vardı. Sergen hoca ile anlaşıktan sonra o konuyu rafa kaldırdık. Ali Naibi İdari Direktör olarak görev yapıyor. Şu an için öyle bir ihtiyaç ve düşünce yok. Hocamızla beraber yeni sezonda altyapı ve A takımın entegre olabileceği proje üzerinde çalışıyoruz." dedi.

N'Sakala transfer olacak mı?

Haber Global'e konuşan Kocadağ, Alanyaspor forması giyen N'Sakala'nın transferi hakkında, "Çok futbolcuyla temas halindeyiz ama basında yazıldığı gibi anlaşma yok. Görüşme aşamasındayız. Salgından önce çalışmalarımız başlamıştı ama şu an anlaşma konusunda acele etmeyeceğiz. Önce piyasayı görelim." ifadesini kullandı.

Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün durumu

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan ve adları Fenerbahçe ile anılan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün durumuna değinen Beşiktaşlı yönetici, "Caner ve Gökhan'ın sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Benim oyunculardan aldığım izlenime göre, Caner ve Gökhan ilk olarak bizimle görüşecekler. Kulübün gerçekleri ve hocamızın raporuyla birlikte değerlendirip bir karar vereceğiz. Kendi şartlarımıza uyarsa Beşiktaş için değerli oyuncularla devam etmek istiyoruz. Anlaşamazsak da zaten sezon sonunda serbest kalacaklar." açıklamasını yaptı.

Oğuzhan Özyakup açıklaması

Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen Oğuzhan Özyakup'un geri döneceğini ifade eden Emre Kocadağ, "Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu. Hollanda onun için bir hava değişimi oldu. Seneye aramıza katılacak." diye konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler