Nsakala'ya Süper Lig'den talip var

Feride Kara
24.12.2021 - 23:23 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 00:26

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Nsakala için devreye Altay girdi. Siyah beyazlıların bu transfer için önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştirecek.

Nsakala'ya Süper Lig'den talip var

İzmir temsilcisi Altay ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Siyah beyazlı yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli'nin raporu sonrası savunma takviyesine öncelik veriyor.

Nskala ve Bahadır gündemde

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan sol bek Fabrice Nsakala  ve Antalyaspor'dan 26 yaşındaki stoper Bahadır Öztürk için Altay transfer görüşmelerine başlayacak. Siyah beyazlılar Beşiktaş'tan gönderilmesi gündemde olan Nsakala'yı ise bonservisiyle kadrosuna katmayı planlarken Bahadır için ise kiralama yöntemi deneyecek. 

İlgini Çekebilir
Fabrice N'Sakala'dan çıldırtan paylaşım! Hemen sildi...
Habere Git

Nsakala kadro dışı bırakılmıştı

Alanyaspor'dan transfer edilen N'Sakala, geçen sezon 35 resmi maçta forma giymişti. Bu sezon 7 karşılaşmada görev alan tecrübeli sol bek, daha sonra kadro dışı bırakıldı. 

N’Sakala'nın Trabzonspor'a karşı oynanan karşılaşmanın ardından bileti kesildi. Yıldız futbolcu, bordo mavili takıma karşı 2-1 kaybedilen maçın ardından Trabzonspor'un futbolcusu Yusuf Sarı’nın galibiyeti kutladığı Instagram paylaşımını beğendi. Birçok kişi tarafından eleştiri toplayan bu hareket sonrasında Fransız futbolcu bir daha forma yüzü göremedi. 

Senin için hazırladığımız haberler