NTV, Rıdvan Dilmen boşluğunu beIN Sports'un 2 'golcüsü'yle doldurdu

04.06.2021 - 16:55 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 11:23

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu'nun yerine sportif direktör adayları arasında gösterilen Önder Özen’in yeni görevi belli oldu. İşte detaylar…

NTV, Rıdvan Dilmen boşluğunu beIN Sports'un 2 'golcüsü'yle doldurdu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de teknik direktör kadar sportif direktörlüğe kimin getirileceği de merak konusu. Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından en çok sim geçenlerden biri de Önder Özen. 

Önder Özen NTV'de

Geçmişte Aziz Yıldırım döneminde sarı-lacivertli kulüp için mesai yapan futbol adamı yorumculuk görevini üstlendiği beIN Sports’tan ayrılmıştı. Televizyon dünyasından uzak kalamayan Özen, NTV ile el sıkıştı. 

Metin Tekin'le program yapacak

Medyaradar’ın haberine göre, NTV, hem Önder Özen hem de Metin Tekin ile anlaşmaya vardı. Bu ikili, NTV ve NTV Spor YouTube kanalında bilgi ve birikimlerini izleyici ile buluşturacak. 

Beşiktaş'ta sportif direktörlük yaptı

Önder Özen, dönemin başkanı Fikret Orman’ın isteğiyle 2013-2014 sezonunda Beşiktaş’ta sportif direktörü olarak görev yaptı. Takımın başına Slaven Bilic’i getiren Özen’in en önemli transferi de bugün kulübün efsaneleri arasına giren Atiba oldu. 

Kasımpaşa ve Göztepe'yi çalıştırdı

Teknik direktörlüğe de soyunan Önder Özen, 2015’te Kasımpaşa’nın başına geçti ancak macerası sadece 8 maç sürdü. Özen, 2016’da da 5 maçlık bir Göztepe serüveni yaşadı. 51 yaşındaki futbol adamı bu iki denemesinden sonra televizyon yorumculuğuna dönüş yaptı. 

Rıdvan Dilmen bırakmıştı

Bilindiği üzere ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programından ayrıldığını ve futbol yorumculuğunu bıraktığını duyurdu. NTV'de böylelikle boşluğu Önder Özen ve Metin Tekin ile doldurmuş oldu.

 

ÖNDER ÖZEN O KAVGAYI ANLATTI! AZİZ YILDIRIM HAKLIYDI

Senin için hazırladığımız haberler