NTV'nin Yeni Spor Müdürü Ali Emre Dedeoğlu Kimdir?

Burak Alaca
07.08.2023 - 18:11 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 19:06

NTV'de Nebil Evren'den boşalan Spor Müdürlüğü görevine Ali Emre Dedeoğlu getirildi. Ali Emre Dedeoğlu kimdir, nerelerde çalıştı?

NTV'nin Yeni Spor Müdürü Ali Emre Dedeoğlu Kimdir?

AJANSSPOR-HABER

Spor servisinde ciddi bir küçülmeye giden NTV'deki yaprak dökümü gündem oldu. Spor Müdürü ve sunucu Nebil Evren ve 24 yıldır NTV çatısı altında çalışan Emek Ege'nin şirketten ayrılıkları dikkat çekti. NTV'nin spor servisinin yeni yeni müdürü belli oldu.

İşte NTV'nin yeni Spor Müdürü

NTV'de Nebil Evren'den boşalan Spor Servisi Müdürü pozisyonuna Ali Emre Dedeoğlu getirildi. Dedeoğlu, son olarak NTVSpor'un YouTube kanalında sunuculuk yapıyordu.

Ali Emre Dedeoğlu kimdir?

1985 yılında İstanbul’da doğan Ali Emre Dedeoğlu küçük yaşlarda basketbola yönlendirilmiştir. Basketbol sevdası, Ali Emre Dedeoğlu’na sporculuk anlamında bir kariyer sunmasa da kendisi Altıncı Adam dergisini kurarak spor yayın hayatına başlamıştır. Beykent Üniversitesi’nİN Uluslararası Lojistik bölümünden mezun olan Dedeoğlu, kruumsal medya kariyerine spor spikeri olarak Habertürk’te başlamıştır. Bein Sports’ta 10 sene çalışan Dedeoğlu, en son NTV’nin spor servisi bölümünde Youtube’a içerik üretti.

Ayrılan isimlerin yeni adresi belli

NTV'den ayrılan Nebil Evren'in kariyerine YouTube üzerinden faaliyet gösteren NutSpor'da devam edecek. Emek Ege ise yine aynı şekilde YouTube'da faailyet gösteren Vole kanalında kariyerine devam edecek.

Spor servisi kapatıldı

Şubat ayında NTVSpor.com mali sebeplerden dolayı kapatılarak NTV.com çatısı altına alınmış ve spor haberleri ana website'ye çekilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler