Numan Çürüksu: Gomis acımasız bir golcü!

25.01.2018 - 16:49 | Son Güncellenme: 25.01.2018 - 16:49

Numan Çürüksu: Gomis acımasız bir golcü!

Osmanlıspor'un deneyimli stoperi Numan Çürüksu,  teknik direktör İrfan Buz Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim,  şu sıralar maaş ödemesi ile gündemde olan Bafetimbi Gomis ve Everton'un  yeni transferi Cenk Tosun ile ilgili görüşlerini iletti.

Süper Lig'in 19. haftasında oynayacakları Galatasaray - Osmanlıspor maçının önemini dile getiren tecrübeli stoper, '' Biz de var olma savaşı veriyoruz. Bu Galatasaray olur, Kayserispor olur, Gençlerbirliği olur artık isimlerin bir önemi kalmıyor'' şeklinde konuştu.

Osmanlıspor'un tecrübeli stoperi Numan Çürüksu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Numan Çürüksu'nun sözlerinden satır başları şu şekilde:

Bildiğiniz gibi sezona çok iyi bir başlangıç yapmadık. Bunun ardından 5. haftada bir hoca değişikliği oldu ve bazı şeyler artık rayına girmye başladı. Tabii ki bu düzelme yavaş gerçekleşiyor ama ne kadar hedefimiz farklı da olsaydı ilk yarıyı o kırmızı çizginin üzerinde bitirmek bizim için iyi bir durumdu. Şu anda da bildiğiniz gibi ikinci yaının ilk maçını Malatyaspor ile oynadık, ilk yarıdaki maçımızda Malatyaspor'a mağlup olmuştuk. Şimdi ligin ikinci yarısına 1 puanla başladık diyebiliriz. Bu anlamda ilk yarıya göre 1 puan artı ile başladık. Ben olaya bu şekilde bakıyorum. Öncelikli hedefi ligde kalmak olan takımlar için tek kulvarda gitmek avantaj. Konsantrasyonunuz tamamen lig oluyor. Daha olumlu olacaktır bizim için.

İrfan Buz sözleri

İrfan hoca çok pozitif bir insan. Oyuncularla diyaloğu çok iyi. Bizim için büyük bir avantaj.Haliyle bu çalışmalarımıza yansıyor. Daha verimli çalışıyoruz. Bu saha sonuçlarına da yansımaya başladı. Eminim ki bundan sonraki sonuçlarda bu daha belirgin olacak. İlk çıktığımız yıllardaki Osmanlıspor'u geri döndüreceğiz.Yeni gelen arkadaşlar çok fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum. hepsi gerçekten iyi oyuncular. Bu anlamda da takımda bir rekabet ortamı oluştu. Bu da her zaman takıma olumlu ölçüde yansır. İkinci yarıda bambaşka bir Osmanlıspor izleyebiliriz.

Galatasaray - Osmanlıspor maçı

Zor bir maç bizi bekliyor. Artık bizim limitimiz kalmadı. Biz de artık bir şeyleri başarmak istiyoruz. Biz de var olma savaşı veriyoruz. Bu Galatasaray olur, Kayserispor olur, Gençlerbirliği olur artık isimlerin bir önemi kalmıyor. Tabii ki realiteye bakarsak güçlü bir deplasman, güçlü bir rakip ama bizim de artık var olma savaşımız o yüzden her türlü sonuca açığız.

Badou N'diaye sözleri

Badou öncelikle çok güçlü bir karakter, çok iyi bir insan. Bunun yanında futbolculuğu da çok iyi. Bunu da görüyoruz Anadolu takımında başarı göstermekle büyük takımlarda başarı göstermek, ki çok önemlidir, Badou bunu da başardı. Galatasaray takımının vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Temposu çok yüksek, gidip gelen bir oyuncu. Badou'nun başarılarının devamını diliyoruz buradan.

Fatih Terim ve Galatasaray

Fatih Hoca'nın Galatasaray'la bir bağı var zaten bu açık bir şekilde görülüyor. Fatih hoca Galatasaray takımına göreve geldiği anda her şey değişiyor. Sihirli bir asa değdirir gibi her şey değişiyor, Takım kulüp, camia havaya giriyor. Bu bir gerçek. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Biz de zor durumda olduğumuz için artık her şeyimizi ortaya koyacağız.

'Gomis acımasız bir golcü'

Gomis çok akıllı bir oyuncu. Her şeyden önce tam bir golcü. Rakibini yakaladığında affetmeyen bir oyuncu. Skor yapma anlamında acımasız diyebiliriz. Bunu da ilk yarıda gördük.Umarım bu hafta bunu başaramaz.Bu sene yapılan transferler çok iyiler özellikle hücum hattında.Bütün takımlardan birkaç tane oyuncu sayabiliriz. Gomis bunların içinde en iyilerinden biri skor yapma anlamında.

Cenk Tosun sözleri

Cenk'in birkaç yıldır göstermiş olduğu performansın karşılığı olarak görüyorum Everton transferini. Hak etmiş olduğu bir ödül. Burdan başarılar diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler