Numan'dan Fatih Terim'e mesaj!

28.02.2017 - 20:11 | Son Güncellenme: 28.02.2017 - 20:11

AJANSSPOR ÖZEL HABER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un başarılı futbolcusu Numan Çürüksu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a önemli açıklamalarda bulundu. Çürüksu, Fatih Terim'e de Milli Takım konusunda mesaj gönderdi.

"Avrupa'da bu kadar ilerleyebileceğimizi düşünmemiştik"
UEFA'da bu kadar yürüyebileceğimizi, ilerleyebileceğimizi düşünmemiştim. Elemeleri geçemeyeceğimizi zannediyordum. Ama oynadıkça kendimize güvenimiz geldi, grupları geçtik ve Olympiakos'a elendik. UEFA'nın ilk 11'i ne alındığımı whatsapp grubumuzdan öğrendim. Sonra sosyal medyaya baktım, detaylarını inceledim.

"Fenerbahçe için zor bir maç olacak"
Başakşehir maçında talihsiz bir gol yedik ve karşılık veremedik. Artık tek kulvarda mücadele ediyoruz, Fenerbahçe mücadelesine konsantre oluyoruz. Fenerbahçe için çok zor bir maç olacak.

Teknik direktör Akçay ile ilgili ne düşünüyor?
Mustafa Reşit Akçay, çok okuyan araştıran ezber bozan bir antrenör. Ben hocamla aynı zamanda hemşeriyim ayrıca 3. lig de benim hocamdı çok eskiden gelme bir tanışıklığımız var.

Trabzonspor maçında ne hissetti?
Ben Trabzon'luyum, çocukluğum Trabzon tribünlerinde geçti ama artık profesyonelim. Bütün konsantrasyonumuzu lige yansıtmalıyız bu sebeple zor bir maç olacağını söyleyebilirim.

Fatih Terim'e Milli Takım konusunda mesajlar!
Benim Milli Takım beklentim var, hak ettiğimi de düşünüyorum umarım o formayı giymek bana nasip olur. 

Unutamadığı goller ve en zorlandığı rakip...
İlk eleme maçındaki yarı vole golümü unutamıyorum, ayrıca o gol Osmanlıspor'un Avrupa'da ki ilk golü oldu. Yapabildiğin sürece futbolu oynarsın yaşın önemi yok, yapabilmek önemli diyorum. Kalıplı forvetleri tutmak daha zordur ama çabuk hareketli forvetleri tutmak daha zordur.

En beğendiği isimler kimler?
Beğendiğim oyuncular Kjaer ve Sergio Ramos'u beğeniyorum. Ben sert stoperleri beğeniyorum bana kalırsa defan oyuncusu 'kemik' gibi sert olmalı.  Son mesajım Radyospor dinleyicilerine... Radyospor dinleyicilerine Osmanlıspor'u takip etmeye devam etsinler diyorum.

AJANSSPOR ÖZEL HABER 

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler