Nur Tatar Askari, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek!

04.07.2018 - 13:29 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 13:29

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aktif sporculuk yaşamını noktaladığını açıklayan olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu tekvandocu Nur Tatar Askari, yaşadığı sorunları aktarmak amacıyla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini söyledi. Gazete Habertürk'ten Murat Ağca'nın haberine göre henüz 25 yaşında olmasına rağmen aldığı şok kararla kariyerini bitiren Tatar, “Sadece kendim için değil çevremdeki tüm milli sporcuların yaşadığı sorunları Cumhurbaşkanımız’a aktarmak istiyorum” diye konuştu.

İran asıllı eşi Mehran Askari’ye milli takımda antrenör olarak görev verilmemesinin tekvandoyu bırkmasıyla hiçbir ilgisi olmadığına da vurgu yapan milli sporcu, “Beni bu tip açıklamalarla yıpratmaya çalışıyorlar. Türk sporuna çok emek vermiş bir kişi olarak bu kadar zorlukla baş etmeyi içime sindiremiyorum. Zaten olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül’ü de böyle bitirdiler” ifadelerini kullandı.

Aktif spora geri dönmeyi düşünmediğini de dile getiren Tatar, “Benim icin tekvando artık bitmiştir” dedi. Nur Tatar, sosyal medyada yer alan mesajında “Hayallerim ve hedeflerimden ayıranlara çok büyük ahdım var. Bilsinler ki mazlumun ahı çıkar” ifadelerine yer vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler