Türkiye Hentbol Federasyonu Gönüllü Timi, Nurdağı'nda depremzede çocuklar ile buluştu.

Burak Alaca
23.02.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 22:56

Kızılay ve Türkiye Hentbol Federasyonu iş birliği ile başlatılan proje kapsamında kurulan Gönüllü Timi, Gaziantep Nurdağı'nda depremzede çocuklar ile bir araya geldi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Gönüllü Timi, Nurdağı'nda depremzede çocuklar ile buluştu.

AJANSSPOR-HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kilis, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Malatya ve Hatay’da birçok bina yıkıldı. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için birçok kişi yardıma koşarken Türkiye Hentbol Federasyonu da harekete geçti. Kızılay ile iş birliği yaparak “Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz" projesini başlatan Türkiye Hentbol Federasyonu bu kapsamında Gönüllü Timi kurdu.

Destek için Nurdağı’ndalar

Depremzedelere moral vermek ve psikososyal destek sağlamak amacıyla oluşturulan Gönüllü Timi bugün Gaziantep'teydi. Nurdağı’nda depremzedeler ile buluşan ekip çocuklar için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. 

Yaralar hentbol ile sarılacak

Yaşanan depremin ardından çocuklara destek vermeyi amaçlayan Türkiye Hentbol Federasyonu çocukların yaralarını hentbol ile saracak. "Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz" projesi kapsamında Gaziantep Nurdağı’na giden Gönüllü Timi depremzede çocuklar ile hentbol beceri etkinlikleri gerçekleştirerek çalışmalarına devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Hentbol Federasyonu sezonu Cemal Kütahya'ya adadı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler