Nuri için transferde iki seçenek! Fenerbahçe ya da...

14.07.2020 - 09:27 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 09:33

Werder Bremen'de kariyerine devam etmeyecek olan Nuri Şahin'in geleceğiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Nuri Şahin, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Başka seçenekler var mı? İşte Nuri Şahin'in son durumu...

Nuri için transferde iki seçenek! Fenerbahçe ya da...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Nuri Şahin ile ilgili son durumu Alman basını yazdı. Werder Bremen'den ayrılacak olan Nuri Şahin, hangi takıma transfer olacak? Son gelişmeler ve detaylar haberde...

Nuri Şahin'den sessiz sedasız veda

Alman basını, Nuri Şahin'in Werder Bremen'den sessiz sedasız ayrılmaya hazırlandığını ve transfer konusunda iki opsiyonu bulunduğunu yazdı. 

Ya Fenerbahçe ya da MLS

İddiaya göre; futbolcunun yeni adresinin ya Fenerbahçe ya da MLS olduğu ifade edildi. Ayrıca futbolcunun, kariyerini sonlandırmayı düşündüğü de bir başka iddia olarak ortaya atıldı. 

Baumann: "Nuri futbolu bırakmayacaktır"

Werder Bremen'in sportif direktörü Frank Baumann, Nuri Şahin ile ilgili sorulara yanıt verdi. Baumann, "Futbolu bırakacağını düşünmüyorum. Bence oynayamaya devam edecektir" diye konuştu. 

Nuri Şahin'e övgü

Ayrıca Baumann, Nuri Şahin ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacakları sorusuna, "Şu anda spekülasyon oluşturmak istemiyorum. Gelecek sezon yaşanacaklar birçok etkene bağlı. Nuri'ye en iyisini diliyorum. O harika bir karaktere sahip." diye konuştu. 

Nuri, antrenmanlarda profesyonellikten uzaklaştı iddiası

Öte yandan Alman basını, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nuri Şahin'in Werder Bremen konusunda sessiz kaldığını, ayrıca sık sakatlık yaşayan futbolcunun antrenmanlarda profesyonellikten uzaklaştığını öne sürdü.

Nuri Şahin'in oynadığı takımlar

Nuri Şahin, bu sezon Werder Bremen'de 17 maçta 1348 dakika süre aldı ve 4 asiste imza attı. 5 dil bilen ve kendisini her konuda sürekli yenileyen Nuri Şahin, daha önce Borussia Dortmund, Liverpool, Real Madrid ve Feyenoord formaları da giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler