''Nuri kariyerini kurtarmak istiyorsa...''

15.11.2016 - 10:56 | Son Güncellenme: 15.11.2016 - 10:57

AJANSSPOR DIŞ HABERLER - İki dönem Galatasaray'da futbol oynayan ve sarı kırmızılı takımda 2007-09 arasında teknik direktör Eric Gerets'in yardımcılığını yapan Erdal Keser, Trabzonspor'un gündeminde olduğu ileri sürülen Nuri Şahin hakkında açıklamalar yaptı.

Alman basınına konuşan Keser, Ocak ayı transfer döneminde Borussia Dortmund'dan ayrılması beklenen Nuri Şahin'e tavsiyede bulunarak, "Nuri Şahin'in bir an önce Dortmund'dan ayrılması gerekiyor. Nuri kariyerini kurtarmak istiyorsa, Ocak ayında Dortmund'dan ayrılmalı" dedi.

"Nuri'nin artık önemsenmediğini görmek üzücü" ifadesini kullanan tecrübeli futbol adamı, "Nuri'nin, yeteneklerinin takdir edileceği ve isteneceği bir kulübe ihtiyacı var" diye konuştu.

Nuri'nin Hamburg'a gitmesinin iyi olacağını vurgulayan Erdal Keser, "Nuri hiçbir zaman hızlı bir oyuncu olmadı ancak oyunu yönlendirebiliyor ve akıl dolu paslar atabiliyor. Hamburg'un, bulunduğu durumdan kurtulmak için tam anlamıyla böyle bir oyuncuya ihtiyacı var" diye görüş bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler