Nuri Şahin, Abdullah Avcı'nın elini sıktı mı? Polemiğe son nokta

Feride Kara
22.08.2022 - 20:30 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 21:30

Antalyaspor, Trabzonspor'u 5-2 yenerek ligdeki ilk yenilgisini tattırırken Nuri Şahin'in Abdullah Avcı'nın elini sıkmadığı iddiasına videolu yanıt geldi.

Nuri Şahin, Abdullah Avcı'nın elini sıktı mı? Polemiğe son nokta

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor'un Trabzonspor'u 5-2 mağlup ederek rakibine bu sezonun ilk yenilgisini tattırdı. Mücadelenin yankıları ise hâlâ sürüyor. Nuri Şahin ve Antalyaspor'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar için hukuki yolun izleneceği açıklamasının ardından karşılaşmayla ilgili flaş bir açıklama daha geldi. 

Antalyaspor'dan yalanlama

Özellikle sosyal medyada paylaşılan bir görüntüyle Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın elini sıkmadığı yönünde ortaya atılan iddia Akdeniz ekibi tarafından yalanlandı. 

Aziz Çetin Ağaoğlu'nu protokol tribünü'nde yalnız bıraktı

Konuyla ilgili olarak Nuri Şahin'in, Abdullah Avcı'nın elini sıktığı görüntüyü paylaşan Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, "Sosyal medyada Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin'in, konuk takımın teknik direktörü Abdullah Avcı ile maç sonu tokalaşmadığı ile ilgili haberler var. Tamamen yalan, provokasyon içeren bu haberlere itibar etmeyiniz. Hocamızın nezaketi ve sportmenliğini tartıştırmayız" ifadelerine yer verdi.  Ancak Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu'nu protokol tribünü'nde yalnız bırakmıştı

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’dan flaş Nuri Şahin açıklaması! "Hukuki yollara başvuracağız"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler