Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a transfer edecek mi? Kaluzinski açıkladı...

İsa Kethüda
13.07.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 10:04

Antalyaspor’un Polonyalı yıldızı Jakub Kaluzinski, geçen sezon Nuri Şahin'in ayrılığının ardından takımda bir kriz yaşandığını ve hırslarının kaybolduğunu söyledi. Polonyalı futbolcu, Borussia Dortmund'a transfer olacağı dedikodularına da yanıt verdi.

Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a transfer edecek mi? Kaluzinski açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor’un geçen sezon başında Lechia Gdansk’tan transfer ettiği Jakub Kaluzinski, geçen sezon yaşanan teknik adam değişikliğinin takımda büyük bir düşüş yaşattığını söyledi. 

Polonya basınından Lechia'ya konuşan 22 yaşındaki futbolcu, Nuri Şahin’in görevden ayrılmasının ardından bir kriz yaşadıklarını ve takımdaki hırsın kaybolduğunu açıkladı.

"Nuri Şahin'den sonra kriz yaşadık"

Nuri Şahin’in ardından göreve gelen Sergen Yalçın dönemine iyi başladıklarını, ancak sonrasında sorunların olduğunu ifade eden Kaluzinski, “Nuri Şahin gittikten sonra güzel bir dönem geçirdik. 7 maçımızı yenilgisiz geçirdik ve hala 6’ncı veya 7’nci sıradaydık ama sonra bir kriz yaşadık, bir şeyler için oynamayı bıraktık. Takımda amaç ve hırs eksikliği oluştu. Daha sonra transferle ilgili sorunlar yaşadık ve ligi 10’uncu sırada tamamladık. Nuri Şahin, takımda olsaydı belki sıralamada daha üst sıralarda yer alabilirdik” sözlerini kullandı.

Nuri Şahin'i övdü 

Nuri Şahin’den övgüyle bahseden Kaluzinski, “Hep kazanmak istiyor ve her durumda mükemmellik için çabalıyor. Onun büyük bir futbol yeteneğine sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Antrenmanlarda ne zaman yavaşlayacağını ve ne zaman daha fazlasını vermesi gerektiğini biliyor. Ondan çok şey öğrendim, ondan çok şey kazanabilirim ve onu yolumda bulduğum için mutluyum” diye belirtti.

Antalyaspor'u tercih sebebini açıkladı 

Antalyaspor’u tercih etme sebebini de anlatan Kaluzinski, “Daha önce İtalya ve Belçika gibi ülkelerden teklifler ya da ilgi vardı. Nuri Şahin çok spesifikti. Ben de kendimi bu projede gördüm ve hemen yapmaya karar verdim” sözlerini kullandı.

Dortmund iddiasını yalanladı 

Nuri Şahin’in Borussia Dortmund’un teknik direktörü olmasının ardından kendisini transfer etmek istediği yönünde çıkan haberlere de karşılık veren Polonyalı, “Bu bir söylentiydi. Gazetecilerden biri röportajlardan birinde söylediklerimi çarpıttı. Kim bilir belki bir gün o da olur. Ancak şimdilik böyle bir konu yok” ifadelerine yer verdi. 

Ödeme sorunu

Kulüpte yaşanan ödeme sorunlarına da değinen Kaluzinski, “Türkiye'de bazen aksamalar olması normal ama sonuçta her şey yolunda. Bundan şikayetçi değilim” diye belirtti.

Dzeko ve Mertens'e dikkat çekti 

Antalyaspor’da en beğendiği ismin İsveçli futbolcu Sam Larsson olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Daha önce Feyenoord'da forma giymişti. Lider ve oldukça kaliteli bir kanat oyuncusu, bazen on numara... Süper Lig’de ise Dzeko ve Mertens gibi yıldızlar var. Onların kalitesini sahada görebiliyorsunuz” dedi.

Milli Takım yorumu 

Avrupa Şampiyonası öncesinde Polonya Milli Takımı’ndan aldığı daveti de değerlendiren Kaluzinski, “Telefon gelince şok oldum. U21 milli takımıyla Kuzey Makedonya ile oynadığı maçın ertesi günü bir telefon aldım. Pazartesi sabahı kampa gelmem istendi. Bu benim için büyük bir sürpriz oldu” sözlerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler