Nuri Şahin'in ismi Borussia Dortmund'un gündeminde!

Feride Kara
21.05.2022 - 18:38 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 18:46

16 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Antalyaspor'un Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in ismi Alman ekibi Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğü için geçiyor

Nuri Şahin'in ismi Borussia Dortmund'un gündeminde!

Nuri Şahin'in Antalyaspor'un başına geçmesiyle büyük bir başarı yakalayan Antalyaspor Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Bu skorla Antalyaspor yenilmezlik serisini 16 maça çıkarıp kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini geliştirdi. 

Kulüp tarihinin en fazla puan toplanan sezonu

Galatasaray beraberliği ile Antalyaspor puanını 59'a yükseltti ve kulüp tarihinde en fazla puan topladığı sezonu yaşamış oldu. Bu başarılı çıkışın ardından Nuri Şahin'in "hayalim" dediği Borussia Dortmund için bir iddia ortaya atıldı. 

Nuri Şahin için Borussia Dortmund iddiası

Gazeteci Orhan Uluca ilginç bir iddiayı ortaya attı. Teknik direktör Marco Rose ile yolların ayıran Borussia Dortmund'un Nuri Şahin isminin gündeme geldiğini belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Orhan Uluca, “Bir kısım Dortmundlular Nuri Şahin demeye başlamış bile. Bizimkilerin aklı daha ‘tecrübe kazansın’ kısmında dolaşır eder ama Almanlar biraz ‘cahil’ bu konularda. 29-30 yaşındaki adamlara büyük takımlar veriyorlar. Klopp, 4 yıl lisansı olmadan Buvac’ın diploması ile çalışmadı mı?” ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler